Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

kışın 9 taksit yapıyo diye 60 bine 5080 alacaktım iyi ki almamısım, fazladan 10 fps icin 2 katı ödemeye hiçbir koşulda değmez
60k ya 9 ay taksitde iyi fırsatmış ama :D

Fanboy bir arkadaş 9070xt den 5080 e geçince çağ atlarsın dedi
Heee o adam konuda mı hala daha ya ben gördüklerim herkes oyunda 10fplserin oynaycağı ama YZ ve ya Edit konusunda fark olacağı yönünde

Keyfi 4070 ti'dan 5090 geçtim çok kasmayın arkadaşlar almak istemiştir almıştır arkadaş

hacı yapma gözünü seveyim ya :D kapitalist dünyadayız kimse parayı havadan kazanmıyor. önemli olan kaç akçeye kaç fps verdiği. başka da önemli bişey yok. adam çağ atlayacağını sanıp almış 5080. undervolt falan yapsa zaten stok 5080in kuyruğuna dayanıyor. gözünüzü seveyim ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ülkede elektronik satıcısı olmak vardı birader
Çağ atlayacağımı düşündüğüm için almadım, 5080 colorfulun tipini sevdiğim için aldım tamamen keyf, sadece knight ıynuyorum zTen 1050 de bile oynanıyor o oyun. Tamamen zevk ve güel gözüktüğü için aldım

Keyfi 4070 ti'dan 5090 geçtim çok kasmayın arkadaşlar almak istemiştir almıştır arkadaş
buraya sadece 5090 aldığını söylemeye gelmiş gibisin, konu sahibi fikir sormuş zaten mantıklı mı diye

Çağ atlayacağımı düşündüğüm için almadım, 5080 colorfulun tipini sevdiğim için aldım tamamen keyf, sadece knight ıynuyorum zTen 1050 de bile oynanıyor o oyun. Tamamen zevk ve güel gözüktüğü için aldım
allah çarşını pazar etsin o halde. ilk işim elektronik mağazası açmak olacak

buraya sadece 5090 aldığını söylemeye gelmiş gibisin, konu sahibi fikir sormuş zaten mantıklı mı diye
Mantıklı mı dememiş konuyu bile okumamışsın fark eder mi demiş yorumlarda 10 fps için geçilmez demişler

allah çarşını pazar etsin o halde. ilk işim elektronik mağazası açmak olacak
Bende söyleyim bare hawali olayım asus tog strix scar 16" rtx 5090 laoptop var elimde 96gb ram 4tb ssd 150k ya 14 ay garantili

Gecen kasımda IPS monitör almıssın o monitör yerine OLED al en azından gözlerin farkı görsün hocam. Butce varsa yine al yoksa ekran kartından kısıp oraya aktar derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,029
Üyeler
200,823
Son üye
Conleth

Geri