Bu Ramler Alınır mı Sizce ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,771
2x16 6000mhz cl36 17.500e bir arkadaş satıyor sıfır olduğunu ve garantisi olduğunu söylüyor. Piyasaya göre uygun geldi.

Son düzenleme:
Ama dual kitlerin daha uyumlu olduğunu biliyorum. Tam eminde değilim 2 ayrı single kit alsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ramler genelde kolayca bozulan parçalar değil ama benim şansıma 2 sefer bozuk gelmişti. O yüzden iyice denemen gerek arkadaştan alacağın ramleri.

Modele örnek olması açısından atıyorum. Sahibindende 2x16 6000mhz cl36 17.500e bir arkadaş satıyor sıfır olduğunu ve garantisi olduğunu söylüyor. Piyasaya göre uygun geldi.
Bulunuyor mümkün hocam eğer şehrinizde kapalı kutu varsa değerlendirin derim, direkt almayı düşündüğünüz ilanı paylaşırsanız daha isabetli olur.

Bulunuyor mümkün hocam eğer şehrinizde kapalı kutu varsa değerlendirin derim, direkt almayı düşündüğünüz ilanı paylaşırsanız daha isabetli olur.
Konuya ekledim

Ama dual kitlerin daha uyumlu olduğunu biliyorum. Tam eminde değilim 2 ayrı single kit alsan.

Ramler genelde kolayca bozulan parçalar değil ama benim şansıma 2 sefer bozuk gelmişti. O yüzden iyice denemen gerek arkadaştan alacağın ramleri.
Nasıl bir fark olur 5000 fazla vermek istemiyorum

Hayır hayır 2 li olan ramler tekli ayrı alınan ramlere göre daha iyi çalışıyo diye biliyorum demek istedim.

Hayır hayır 2 li olan ramler tekli ayrı alınan ramlere göre daha iyi çalışıyo diye biliyorum demek istedim.
Onu soruyorum işte böyle alsam ne gibi bi sorun çıkabilir

sorun yaşama ihtimalin çok çok düşük
Bana da öyle geldi bu fiyata sıfır garantili bence alınır gibi piyasaya bakınca en ucuz 22den başlıyor

Arkadaş 16 diyor şu an fikri olan var mıdır?

Hocam Tekini O Fiyata Satıyor Olmasın ?

İkisini 16'ya Vereceğini Hiç Zannetmiyorum :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,828
Üyeler
203,980
Son üye
Furkan turhan
Geri