Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,770
2x16 6000mhz cl36 17.500e bir arkadaş satıyor sıfır olduğunu ve garantisi olduğunu söylüyor. Piyasaya göre uygun geldi.
Son düzenleme:
www.gamer.gen.tr
Arada 5000 oynuyor az değil açıkçasıİstersen buna da bakabilirsin eğer sistemin amd ise.![]()
CORSAIR Vengeance RGB 16GB 6000MHz CL36 DDR5 EXPO Bulk Single Kit Ram | ITOPYA
CORSAIR Vengeance RGB 16GB 6000MHz CL36 DDR5 EXPO Bulk Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile CMH5X16G1E60Z36A2 ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
Bulunuyor mümkün hocam eğer şehrinizde kapalı kutu varsa değerlendirin derim, direkt almayı düşündüğünüz ilanı paylaşırsanız daha isabetli olur.Modele örnek olması açısından atıyorum. Sahibindende 2x16 6000mhz cl36 17.500e bir arkadaş satıyor sıfır olduğunu ve garantisi olduğunu söylüyor. Piyasaya göre uygun geldi.
Konuya ekledimBulunuyor mümkün hocam eğer şehrinizde kapalı kutu varsa değerlendirin derim, direkt almayı düşündüğünüz ilanı paylaşırsanız daha isabetli olur.
Nasıl bir fark olur 5000 fazla vermek istemiyorumAma dual kitlerin daha uyumlu olduğunu biliyorum. Tam eminde değilim 2 ayrı single kit alsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ramler genelde kolayca bozulan parçalar değil ama benim şansıma 2 sefer bozuk gelmişti. O yüzden iyice denemen gerek arkadaştan alacağın ramleri.
Onu soruyorum işte böyle alsam ne gibi bi sorun çıkabilirHayır hayır 2 li olan ramler tekli ayrı alınan ramlere göre daha iyi çalışıyo diye biliyorum demek istedim.
Onu soruyorum işte böyle alsam ne gibi bi sorun çıkabilir
Bana da öyle geldi bu fiyata sıfır garantili bence alınır gibi piyasaya bakınca en ucuz 22den başlıyorsorun yaşama ihtimalin çok çok düşük
16K'ya alınabilirBana da öyle geldi bu fiyata sıfır garantili bence alınır gibi piyasaya bakınca en ucuz 22den başlıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş 16 diyor şu an fikri olan var mıdır?
Piyasada yakın fiyata taksitli bir seçenek yok galiba şu an. Bana da öyle geldi teşekkürler16K'ya alınabilir