Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Doğrudur hocam. Hepimiz toplanıp bu kartı bu ilah ilan edelim olsun bitsin. Sizde sabah akşam taparsınız.
benim ilahlaştırdığım yok. 35 bin lira vs 55 bin lira. arada 20 bin lira var. radeonun video kaydını kapalıda tutuyorum zaten. 20 bin lira farka mikrofonu da ses kaydı almayıversin. oyun çökmesi de dediğim gibi senin sisteminle alakalı. bende daha bir kere çökmedi hiçbir şey. arada monitörü kapatıp pcyi olduğu gibi 7 8 saat açık bıraktığımda amd hata raporu bildirimi açılmış oluyor o da zaten ben kullanmazken oluyor. monitörü açıp kapatmakla alakalı sanırım. aradaki fark 5k olsa eyvallah. 20 var 20
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sponsorluk mu aldınız anlamadım gitti.
burda takılmazdım amd sponsorluğum olsa

Nvidia amd Intel farketmez bunlar hata yapabilecek ürünler ne amd hata yapamaz denebilir nede nvidia nede Intel

benim ilahlaştırdığım yok. 35 bin lira vs 55 bin lira. arada 20 bin lira var. radeonun video kaydını kapalıda tutuyorum zaten. 20 bin lira farka mikrofonu da ses kaydı almayıversin. oyun çökmesi de dediğim gibi senin sisteminle alakalı. bende daha bir kere çökmedi hiçbir şey. arada monitörü kapatıp pcyi olduğu gibi 7 8 açık bıraktığımda amd hata raporu bildirimi açılmış oluyor o da zaten ben kullanmazken oluyor. monitörü açıp kapatmakla alakalı sanırım. aradaki fark 5k olsa eyvallah. 20 var 20
Hocam ben size katılıyorum zaten. Mesajımda dedim alınabilenecek en iyi kart 9070 xt dir diye. 5070 ti var bende ama 9070 xt daha alınası yani. Arkadaşımla birebir aynı sistemi dizdik ve ikimizde aynı sorunları yaşadık yani. Powercolor 9070 xt vardı ikimizde aynı sorunlardan dolayı rahatsızdık ama fazla umursamıyorduk çünkü aldığımız performans verdiğimiz paraya göre çok güzeldi.

Nvidia amd Intel farketmez bunlar hata yapabilecek ürünler ne amd hata yapamaz denebilir nede nvidia nede Intel
ya hayır onu geçtim. kışın 5070 aldım ben mesajlarımda da var. siyah ekran veriyordu zırt pırt iade ettim mecburen. internete yazınca da çıkıyor 5070 siyah ekran sorunu diye. 9070xt geçtim hiçbir sorun yok. hala büyük oyunu çözmüş gibi, problemleri olan bir kart kabul edelim falan yazıyolar. biri çıkıp diyor ki amd yapay zeka işlerinde kötü 5080 yapay zeka kartı falan. komik komik cümleler

Beni Nvdia fanboy gibi gösteriyorsunuz ben ne Nvdia tarafını savunuyorum be de Amd. İkiside iyi iş çıkaran güzel markalar.

benim ilahlaştırdığım yok. 35 bin lira vs 55 bin lira. arada 20 bin lira var. radeonun video kaydını kapalıda tutuyorum zaten. 20 bin lira farka mikrofonu da ses kaydı almayıversin. oyun çökmesi de dediğim gibi senin sisteminle alakalı. bende daha bir kere çökmedi hiçbir şey. arada monitörü kapatıp pcyi olduğu gibi 7 8 saat açık bıraktığımda amd hata raporu bildirimi açılmış oluyor o da zaten ben kullanmazken oluyor. monitörü açıp kapatmakla alakalı sanırım. aradaki fark 5k olsa eyvallah. 20 var 20

burda takılmazdım amd sponsorluğum olsa
Ben şu forumda 9070xt ile 5070 ti arasında kalan herkese 9070xt öneriyorum, bütçe problemi olmayanlara zamanında arada 7k falan varken 5070 ti alabilirsin diyodum. Kendim de 40k ya inno3d 5070 ti + resident evil 9 bedava yakalamasaydım kesinlikle 9070xt alıyodum ki şuan alacak olsam yine 9070xt alırdım fiyat farkından.

Ama arkadaş adam haklı, şu forumda ne zaman nvidia vs amd tartışması görsem ordasın ve AMD çalışanlardan çok savunuyosun kartları, fanatik bi şekilde ölümüne tartışıyosuın. Şu forumdaki 7000 mesajından 6000 i rahat 9070xt hakkındadır (abartıyorum tabi).

Yani @Efe D. nin dediği gibi çocukca görünmese de artık biraz komik durmaya başladı bence. Bi soluklan, objektif bakmaya çalış şu tavırlarına.

Tabi istersen beni de bloklayabilirsin benim için hiç bir sorun yok 45 yaşıma gelmişim, yıllarımı donanımda harcamışım, forumda biri beni blokladı diye üzülecek değilim, tarafsız gördüğümü söylemek istedim kaale alıp almamak sana kalmış.

Ben şu forumda 9070xt ile 5070 ti arasında kalan herkese 9070xt öneriyorum, bütçe problemi olmayanlara zamanında arada 7k falan varken 5070 ti alabilirsin diyodum. Kendim de 40k ya inno3d 5070 ti + resident evil 9 bedava yakalamasaydım kesinlikle 9070xt alıyodum ki şuan alacak olsam yine 9070xt alırdım fiyat farkından.

Ama arkadaş adam haklı, şu forumda ne zaman nvidia vs amd tartışması görsem ordasın ve AMD çalışanlardan çok savunuyosun kartları, fanatik bi şekilde ölümüne tartışıyosuın. Şu forumdaki 7000 mesajından 6000 i rahat 9070xt hakkındadır (abartıyorum tabi).

Yani @Efe D. nin dediği gibi çocukca görünmese de artık biraz komik durmaya başladı bence. Bi soluklan, objektif bakmaya çalış şu tavırlarına.

Tabi istersen beni de bloklayabilirsin benim için hiç bir sorun yok 45 yaşıma gelmişim, yıllarımı donanımda harcamışım, forumda biri beni blokladı diye üzülecek değilim, tarafsız gördüğümü söylemek istedim kaale alıp almamak sana kalmış.
6000 mesaj önceye gidersen nvidia savunduğumu da görürsün. Ben saçmalığa katlanamıyorum sadece

şu konuda tonla yalan yanlış bilgi yazıldı, o kadar boş mesaj arasında benimkilere takıldınız cünkü benim mesajlarım daha agresif. Rasyonel bakmaya davet ediyorum

6000 mesaj önceye gidersen nvidia savunduğumu da görürsün. Ben saçmalığa katlanamıyorum sadece

şu konuda tonla yalan yanlış bilgi yazıldı, o kadar boş mesaj arasında benimkilere takıldınız cünkü benim mesajlarım daha agresif. Rasyonel bakmaya davet ediyorum
Ben amd nvidia polemiğine girmek istemediğimden başkalarının yazdıklarına değinmeden senin tavrına yönelik yazdım o mesajı, aktif bir kullanıcısın ve başka konularda da denk gelip sohbet ediyoruz senle diye. Yoksa forumdaki 3 günlük insanların hatalarına tek tek cevap yazıp eleştirirsem o işin içinden çıkılmaz, ki hele bu amd vs nvidia gibi sonu gelmeyen ve gelmeyecek bi konuda.

Ben yaptığım gözlem üzerine senin şahsını eleştirmek amaçlı yazdım anlyacağın, dediklerinin %99 ında haklı olduğunu da belirtiyorum zaten sorun bu değil ki, sal gitsin diyorum bunun sonu yok yani.

Millet fanboysa fanboy, ama böyle her konuda biterek sen de öyle bir izlenim vermeye başlıyosun demek istiyorum.

şu tartışmaya girenleri aynı ringe bıraksak ne çıkar sonuç çok merak ediyorum :D mcgregor vs khabib halt etmiş bu vsnin yanında . sakin olun arkadaşlar yav altı üstü iki tane marka için birbirinizi yemeyin. ölümlü dünya amd en iyi olsa nolur nvidia en iyi olsa nolur bizim cebimiz para mı görüyor :)

şu tartışmaya girenleri aynı ringe bıraksak ne çıkar sonuç çok merak ediyorum :D mcgregor vs khabib halt etmiş bu vsnin yanında . sakin olun arkadaşlar yav altı üstü iki tane marka için birbirinizi yemeyin. ölümlü dünya amd en iyi olsa nolur nvidia en iyi olsa nolur bizim cebimiz para mı görüyor :)
benim omuz sakat, bi 3 4 aya parçalarım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,710
Üyeler
200,757
Son üye
Bonzy

Geri