Masaüstümü Laptopmu Almalıyım

arda__1

80+
Reaksiyon skoru
5
Masaüstü alıraam 40k civarı bi bütçem var laptop alırsamda 70 civarı bi bütcem var masaüstü almak istiyorum ama aldıktan sonra laptop kadar konforlu olmaz diye düşünüp hevesim kaçıyor laptop almak istiyorum ama 30k fazladan vermekte çok büyük enayilik gibi hissettiriyor sizce ne almalıyım

Masaüstü alıraam 40k civarı bi bütçem var laptop alırsamda 70 civarı bi bütcem var masaüstü almak istiyorum ama aldıktan sonra laptop kadar konforlu olmaz diye düşünüp hevesim kaçıyor laptop almak istiyorum ama 30k fazladan vermekte çok büyük enayilik gibi hissettiriyor sizce ne almalıyım
Kullanım tarzına bağlı, evde kullanacaksan masaüstü iyidir ama sürekli seyahat ediyorsan veya öğrenciysen okula laptop götürürüm kütüphaneye götürürüm vs gibi durumların varsa laptop da alınabilir.

30 40k alacağın pc ile 70 80k alacağın leptop performans farkı ortalama aynı.
Leptop nasıl daha konforlu hocam ? küçücük ekrana bakıyorsun.

Sürekli bir yere götürme derdin yoksa her türlü kasa

Ben genelde evde olmam diye laptop aldım bana şuana kadar öyle aman aman masaüstünü aratmadı. Ama şimdiye kadar olan kullanımımi önceden bilseydim kesin Masaüstü alırdım. Arada fiyat farki çok çünkü laptopa vereceğin parayla çok iyi Masaüstü dizebiliyorsun. Ama laptopu yanında götürmekte çok büyük Konfor yani mesela 2 aylığına bir yere gidiyorum yanımda götürüyorum Masaüstü olsa goturemeyecem. 2 saatliğine de olsa hep yanımda oluyor

kral ne yaptıgına baglı ben 3-4 sene önce masaüstü aldım , video editoruyum kurulu oldugu odada klima yok iş yapasım gelmiyor ek olarak üniversiteye gideceğim ve biryerde sürekli sabit oturmak beni baymaya basladı uzun soluklu oturdugum için.Ben o zaman masaustunu baya bi uygun fiyata almıstım ama benim yasadıgım durumu da değerlendirmene almanı tavsiye ederim sürekli aynı yerde oturmak zorunda kalacaksın.Ben bu durumlardan oturu dizüstüne gececeğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben genelde evde olmam diye laptop aldım bana şuana kadar öyle aman aman masaüstünü aratmadı. Ama şimdiye kadar olan kullanımımi önceden bilseydim kesin Masaüstü alırdım. Arada fiyat farki çok çünkü laptopa vereceğin parayla çok iyi Masaüstü dizebiliyorsun. Ama laptopu yanında götürmekte çok büyük Konfor yani mesela 2 aylığına bir yere gidiyorum yanımda götürüyorum Masaüstü olsa goturemeyecem. 2 saatliğine de olsa hep yanımda oluyor
sabit olması sakat yaa masaustunun

Geri