Msi Pro B650m-B ile AMD Ryzen5 7500f İşlemci 2. El Alınır mı

umitgunes

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba. Düşük bütçeden dolayı 2. Ele yönelmek zorundayım.
Bütçem 8k
Bu iki parçayı 2 el olarak 8k anlaştım.
Sormak istediğim bu iki parça güncel oyunları oynatır mı veya ileriye dönük güncelleme yaparsam desteği var mı

Arkadaşlar merhaba. Düşük bütçeden dolayı 2. Ele yönelmek zorundayım.
Bütçem 8k
Bu iki parçayı 2 el olarak 8k anlaştım.
Sormak istediğim bu iki parça güncel oyunları oynatır mı veya ileriye dönük güncelleme yaparsam desteği var mı
KAliteli bir b650 alırsan gelecege yonelik yukseltmelerde sorun yaşamazsın bundle şeklinde alırsan guzel bir b650 ve 7500f dusurebilirsin gelecege yonelik olarak bakilacaksa dolu bir b650 isini cokca gorecektir gelecekte 7800x3d ,9700x duruma göre 9800x3d bile takabilirsin tabii ki bunun icin anakartinin dandik olmamasina dikkat etmelisin

Alınmaz ortalama 7k ya 7500f ve asus b650m-r daha mantıklı ileriye dönük işlemci yükseltebilirsiniz am5 kanadında yükseltme kolay ama günümüz için ram fiyatları sorun elinizde ram varsa sık sık işlemci ve anakartlarda da kampanya oluyor taksitle sıfır da alabilirsiniz .
Ben ilk am5 toplarken anakart yüksek işlemci düşük almıştım (7500f-asus tuf b650 plus) sonradan işlemci satıp 9700x almıştım arkadaşın dediği gibi bütçe varsa 7500f ike başlar anakartı yüksek alır sonradan işlemci satıp yükseltirsinizsizin bütçenize bağlı bir durum .

KAliteli bir b650 alırsan gelecege yonelik yukseltmelerde sorun yaşamazsın bundle şeklinde alırsan guzel bir b650 ve 7500f dusurebilirsin gelecege yonelik olarak bakilacaksa dolu bir b650 isini cokca gorecektir gelecekte 7800x3d ,9700x duruma göre 9800x3d bile takabilirsin tabii ki bunun icin anakartinin dandik olmamasina dikkat etmelisin
Önerdiğiniz bi b650 modeli var mı

Geri