Lianlinin Bu Kasa ve Psu Bu Fiyata Nasıl Sizce ?

750 w yetmez. 5070ti veya 9070xt de bile 750w öneriliyor ama bazen yetmediğinden dolayı sorun yaşandığı oluyor. En az 850, garanti olsun diye 1000w alsan daha iyi olur.

Zaten 750w psu nun %15 civarı verimlilik kayıplarından dolayı yok oluyor ve 650w civarı kullanılabilir oluyor.

Ve bu şekilde kasaya dahil olan ne olduğu belirsiz psular almak yerine en az B tier bi psu alman lazım.
Ben rapor etmiştim uyarı yemiş. Lütfen bu şekilde hatalı bir bilgilendirme yapan insanlara aldanıp da hataya düşmeyin

Tesekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben rapor etmiştim uyarı yemiş. Lütfen bu şekilde hatalı bir bilgilendirme yapan insanlara aldanıp da hataya düşmeyin
Eyvallah cok sağolun vaktinizi aldim platforma yeni üye oldum ama ihtiyacım olan şey bu platformmuş resmen çünkü bu konulara hakim değilim ve tecrübesi olan insanların tecrübelerini bilgilerini almak iyi geliyor açıkçası çok sağ olun

Yanlış Bilgilendirme
Bu lian li kasaların içinde ne psu olduğu belli değil, tahminimce gamepower gold psu var. Hazır sistemlerde o şekilde satılıyor ve fiyatı çok uygun. Bulaşmayın derim bayağı kötü psu.

Bu lian li kasaların içinde ne psu olduğu belli değil, tahminimce gamepower gold psu var. Hazır sistemlerde o şekilde satılıyor ve fiyatı çok uygun. Bulaşmayın derim bayağı kötü psu.
Anladım hocam yukarıda bir dost bir Psu atmış ona bakıyorum şimdi

Hatalı bilgi olarak gördüğünüz şeyin nvidia vs msi sitelerine girdiğin zaman önerilen değerler olduğunu görebilirsin.

750 w yetmez. 5070ti veya 9070xt de bile 750w öneriliyor ama bazen yetmediğinden dolayı sorun yaşandığı oluyor. En az 850, garanti olsun diye 1000w alsan daha iyi olur.

Zaten 750w psu nun %15 civarı verimlilik kayıplarından dolayı yok oluyor ve 650w civarı kullanılabilir oluyor.

Ve bu şekilde kasaya dahil olan ne olduğu belirsiz psular almak yerine en az B tier bi psu alman lazım.
Verimliliğin kelime anlamına takılan admin için detaylı olarak yazıyorum bunuda. 750watt psular 750 wattın tamamını kullanabiliyormuş. Ama duvardan %15 fazla elektrik çekiyormuş, ona bakıp geldim şimdi. Yazıda başka yanlış olan yer yok ama.

Güç kaynağında +12v yazan kanalda ne yazıyorsa onu verir. Verimlilik düşük olursa prizden çekeceği güç artar sadece.

Mesela maga650bnl bronz psu icin 648w yazmışlar. Psu normalde 650w 2watt kayıp var.
15898.webp

Verimliliğin kelime anlamına takılan admin için detaylı olarak yazıyorum bunuda. 750watt psular 750 wattın tamamını kullanabiliyormuş. Ama duvardan %15 fazla elektrik çekiyormuş, ona bakıp geldim şimdi. Yazıda başka yanlış olan yer yok ama.
Yanlış bilgi işte

Yine saçmalayan bir arkadaşa varr lian li kasa içinde lian li psu bulunur Hazır sistemle karıştırmak da traji komik (Raporladım yakında yanlış bilgilendirme uyarısı yiyecek arkadaş)

Zaten fazlasıyla yanlış olmuş oldu sen 750psu 650w psu gibi davranacak yazmışsın

Gayet iyi

Anladım hocam yukarıda bir dost bir Psu atmış ona bakıyorum şimdi
İnanma sen ona uydurmuş yazmış. Kasanın içinde Lian Li PSU gelir.
Hatta SP750 olması lazım direkt.

Evet arkadaşa ceza yedirtdim(1 hafta içinde baya kişi benden dolayı uyarı ve ya ceza yemiştir). Bu tip insanlardan nefret ediyorum kendi bildiği yanlış bilgi ile kalsa bir şey demiyeceğim ama başka insanları da yanlışa sürüklüyor.

Gayet iyi

SP750W diye biliyorum bende.

Evet arkadaşa ceza yedirtdim(1 hafta içinde baya kişi benden dolayı uyarı ve ya ceza yemiştir). Bu tip insanlardan nefret ediyorum kendi bildiği yanlış bilgi ile kalsa bir şey demiyeceğim ama başka insanları da yanlışa sürüklüyor.

SP750W diye biliyorum bende.
Gayet iyi

SP750 çıkmıyor kasadan. Zaten SP750 çıkabilecek en son güç kaynağı hazır bir kasadan. Kasa ATX, PSU SFX çok saçma olurdu.

1785766207156.webp

Lian Li kasaya özel bir model çıkartmış. Hakkında bir bilgi yok.

Geri