Hazır Sistem Toplamak İstiyorum RTX 5070 ve AMD 7500f

musto587

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
75000
Şimdilik geçiş dönemi PC toplamayı düşünüyorum veya hazır sitelerden alacağım taksite göre.

Düşüncem: Anakart için şimdiden güzel altyapı oluşturmak istiyorum. / 5060,5070 / Ryzen 7500F / 16 GB Ram CL30

Upgradelemek istedigim: Wifi olan güçlü bir Anakart / 5070TI / AMD Ryzen 7 7800x3d / 32 GB Ram CL30
Sıvı soğutma kasa vs onlar zaten bi şekil hallolur diye düşünüyorum.

sizce bu mantıklı olur mu ve siz olsanız nasıl yol izlerdiniz?

Edit: Bu arada CS2 oynuyorum daha çok ama single player oyunlar da oynuyorum.

Son düzenleme:
Oyun için topluyorsan 9070xt alabilirsin zamanın varsa forumda indirimden alabilirsin . Kasa soğutucu bir şekil hallolur evet ama onları da istediğini seçmek daha iyi olacaktır

Oyun için topluyorsan 9070xt alabilirsin zamanın varsa forumda indirimden alabilirsin . Kasa soğutucu bir şekil hallolur evet ama onları da istediğini seçmek daha iyi olacaktır
Nvidia Ekran kartından vazgeçmek istemiyorum ya AMD işletim sistemine bile yeni yeni ısınıyorum öyle söyleyim.. Teşekkürler

Nvidia Ekran kartından vazgeçmek istemiyorum ya AMD işletim sistemine bile yeni yeni ısınıyorum öyle söyleyim.. Teşekkürler
Dostum Yani bu şeyi duymaktan Sıkıldım Mesela Nvidia nın hangi Sunduğu yazılımları kullanacaksında Nvidia mesela ?
Bana Dlss Mfg deme ama

Nvidia Bi Dlss çıkardı mfg Çıkardı Amd de bu özellikler yokmuş gibi davranılıyor
Amd nin 5000-6000 serilerinde Sürücü çöküşleri vardı Doğru Ama artık böyle bir problem yok

Yani neden nvidia ? Bende nvidia kullanıyorum ama senin durumunda Nvidia kullanman için bir sebep yok oyun oynayacağım diyorsun ve alacağın kartda 5070 yani fiyat performans iyi bir kart deil

Şimdilik geçiş dönemi PC toplamayı düşünüyorum veya hazır sitelerden alacağım taksite göre.

Düşüncem: Anakart için şimdiden güzel altyapı oluşturmak istiyorum. / 5060,5070 / Ryzen 7500F / 16 GB Ram CL30

Upgradelemek istedigim: Wifi olan güçlü bir Anakart / 5070TI / AMD Ryzen 7 7800x3d / 32 GB Ram CL30
Sıvı soğutma kasa vs onlar zaten bi şekil hallolur diye düşünüyorum.

sizce bu mantıklı olur mu ve siz olsanız nasıl yol izlerdiniz?

Edit: Bu arada CS2 oynuyorum daha çok ama single player oyunlar da oynuyorum.
Hocam 7500f ve 5070 alırsanız genelde cs oynuyorum dediniz darboğazdan oynayamazsınız ağır grafikli yüksek çözünürlükte hikayeli oyunlarda vs darboğaz yaşanmaz ama cs gibi işlemciyi fazla kullanan oyunlarda böyle bir problem yaşarsınız

Dostum Yani bu şeyi duymaktan Sıkıldım Mesela Nvidia nın hangi Sunduğu yazılımları kullanacaksında Nvidia mesela ?
Bana Dlss Mfg deme ama
Chill bro kimse AMD'ye laf etmiyo burda tercihim bu yönde yani ömrümde keyfimin istediği bi şeyi yapıcam istediğim şekilde olsun istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 7500f ve 5070 alırsanız genelde cs oynuyorum dediniz darboğazdan oynayamazsınız ağır grafikli yüksek çözünürlükte hikayeli oyunlarda vs darboğaz yaşanmaz ama cs gibi işlemciyi fazla kullanan oyunlarda böyle bir problem yaşarsınız
Ondan korkuyorum bende. CS ana odak 2k eloyum faceitte ama bunaltıyo 100fps görmek. 7800x3d alıcam ekran kartı 5060 yapsam da bi süre beni üzmez gibi geliyor.

Chill bro kimse AMD'ye laf etmiyo burda tercihim bu yönde yani ömrümde keyfimin istediği bi şeyi yapıcam istediğim şekilde olsun istiyorum.

Ondan korkuyorum bende. CS ana odak 2k eloyum faceitte ama bunaltıyo 100fps görmek. 7800x3d alıcam ekran kartı 5060 yapsam da bi süre beni üzmez gibi geliyor.
Şimdi baştaki mesajdan hiçbir şey anlamadım tekrardan anlatabilir misin? Elinde 5070 7500f sistem mi var yoksa hiç yok 0 dan 5070 7500f alıp ileride 7800x3d ve 70ti a mı upgredeleyeceksin

Şimdi baştaki mesajdan hiçbir şey anlamadım tekrardan anlatabilir misin? Elinde 5070 7500f sistem mi var yoksa hiç yok 0 dan 5070 7500f alıp ileride 7800x3d ve 70ti a mı upgredeleyeceksin
Monster laptop var elimde monitör klavye vs usb bağlayıp takılıyorum. Amacım masaüstü almak ama hangi kombinasyonla alacağımı düşünüyorum. Bundan en geç 1 sene sonra da kasamda 5070ti ve 7800x3d kesinlikle olacak. Özet bu :D

Laf etmiyosun ama Kısmen ediyosun yeni yeni alışıyorum sözünden bunu anlıyorum Yani amd nin bir kusuru mu varda yeni yeni alışıyorsun ?
Yada performansda bir sıkıntı mı çıkardı fiyatımı kötü ?

Bu tamamen Fanboyluk Sen yine istediğini yap Biz burda en iyi şekilde yardımcı oluruz Rahat hissettiğin şeyle oyna

Ama Ndivia nın hiçbir otomatik optimizasyonunu kullamayacaksın Cuda çekirdeğini ve yapayzeka özelliklerini kullanmayacaksan ndivia ya yönelmenin hiç ama hiç amacı yok Ayrıca ndivia nınb 5070 inin Kas gücündede ekstra bir şey sağlamıyor ki bari o olsaydı alınabilirdi vramı da yüksek deil

Rx 9070 xt çok daha iyi Hem kullanım amacında hemde Güç olarak Nvidia Dlss Mfg Sağlıyorsa Amd de bunları sunuyor bunlar artık ekstra şeyler deil malesef

Monster laptop var elimde monitör klavye vs usb bağlayıp takılıyorum. Amacım masaüstü almak ama hangi kombinasyonla alacağımı düşünüyorum. Bundan en geç 1 sene sonra da kasamda 5070ti ve 7800x3d kesinlikle olacak. Özet bu :D
SAdece nvidia kullanırım diyorsan suan nvidia tarafında ki en fp kart 5070. Ti ile arasında %20 perf farkı var ama 20k fiyat farkı var. 5060ti dan ise çok çok daha güçlü. İşlemci olarak da 7500x3d alırsan üzmez.

Hocam bende kısa bir süre sonra sistemimi ddr5 e geçireceğim 7800x3d ve 3060 ti ikilisi olacak sizde de bir sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,246
Üyeler
200,629
Son üye
yameyome

Geri