Hazır Sistem Toplamak İstiyorum RTX 5070 ve AMD 7500f

Bu nesil nvidia özelinde bu günden sonra 5070 alıp yeni nesil beklemek en mantıklısı bence
Ben saf performansçıyım 4070 ti alırım Zaten ne kadar eskise de muhtemelen alıcısı çıkar çünkü Saçmada olsa 5070 ti dan %10 anca daha düşük saf güç performansı veriyodur Alıcısı 2nci elde her türlü çıkar

4070 ti aldıktan sonra yeni nesil kartları beklerdim
50 serisi nvidia kartlar gerçekten saf performansta rezil iş çıkardı nvidia

Ben saf performansçıyım 4070 ti alırım Zaten ne kadar eskise de muhtemelen alıcısı çıkar çünkü Saçmada olsa 5070 ti dan %10 anca daha düşük saf güç performansı veriyodur Alıcısı 2nci elde her türlü çıkar

4070 ti aldıktan sonra yeni nesil kartları beklerdim
50 serisi nvidia kartlar gerçekten saf performansta rezil iş çıkardı nvidia
Hemen hemen aynı zaten kas gücü 4070ti ile 5070in. Farketmez 2 kartta güzel. Bence bu saatten sonra alınmaz pahalı nvidialar az kaldı yeni nesile

şu 5070 düşmanlarını bi anlamadım ya kim 5070 almak istese 9070xt öneriyorlar milletin almak istedikleri belli yani karşı görüş bildirmek yerine hayırlı olsun demek daha iyi arkadaşlar.

Oyun oynuyorsan 9070xt rakipsiz 9070xt alıp 5070ti a "upgradelemek" upgrade olmuyor alacağın fark %2-3 olacak en fazla . Kendince risk almayı sevmeyen biriysen 5070 al kafanda risk kalmaz .
Şöyle diyim yazılım işlerim de oluyor doğal olarak ama 5070 ve 9070xt arasında bi fark yaratmaz anladıgım kadarıyla.

Hocam 7500f ve 5070 alırsanız genelde cs oynuyorum dediniz darboğazdan oynayamazsınız ağır grafikli yüksek çözünürlükte hikayeli oyunlarda vs darboğaz yaşanmaz ama cs gibi işlemciyi fazla kullanan oyunlarda böyle bir problem yaşarsınız
2K da oynarsa bir problem olmaz bence

Şöyle diyim yazılım işlerim de oluyor doğal olarak ama 5070 ve 9070xt arasında bi fark yaratmaz anladıgım kadarıyla.
Saf güçte 9070 xt
Yazılımda 5070
Yazılım nvidia çok fazla şey sunuyor yayıncılık iş için filan
Oyun içinde sunuyor ama iyi bir optimizasyona sahip deil zaten onu tartıştık sabahtan beri :D

Amd de Oyun için sunuyor ama nvidia nın yarısını filan sunuyor ve çok abartı yapay zeka desteği olmadığı içinde Amd stabil kalabiliyor
Nvidia da da ama abartmazsan stabil kalır Mfg abartı olanı ztn amd de fg var abartı olmayanı yani

şu 5070 düşmanlarını bi anlamadım ya kim 5070 almak istese 9070xt öneriyorlar milletin almak istedikleri belli yani karşı görüş bildirmek yerine hayırlı olsun demek daha iyi arkadaşlar.
Alternatifi var alternatifini öneriyoruz insanların aklinda hala rx500 , rx5000 serisinin hataları var . Neden aynı paraya daha düşük performans alsın ki

Alternatifi var alternatifini öneriyoruz insanların aklinda hala rx500 , rx5000 serisinin hataları var . Neden aynı paraya daha düşük performans alsın ki
Lafı Ağzımdan aldın cano

Bak öneri çok güzel bir şey o ayrı. ama alacak adama küfreder gibi sallamanın ne anlamı var? Sanki amdnin paralı elemanı gibi yarınlar yokmuşcasına savasıyorlar. Abi adam istmiyor iste nvidia istiyor önerini yap istemiyorsa sal gitsin.

Bak öneri çok güzel bir şey o ayrı. ama alacak adama küfreder gibi sallamanın ne anlamı var? Sanki amdnin paralı elemanı gibi yarınlar yokmuşcasına savasıyorlar. Abi adam istmiyor iste nvidia istiyor önerini yap istemiyorsa sal gitsin.
Ben Dedim zaten ya atarlı çıktım biraz Tiktokta falan geziniyorum Adam 5060 la 9070xt ye sallıyor Sırf Nvidia adı altında diğer videolarına bakıyorum 10 yaşında çocuk o kartlada roblox oynuyor şldjasişlkdajdas

Onlara biraz doldum forumdaki adama atar yaptım

Onlar ayrı kafa ona bir şey demiyorum X markanın köpeği oluyorlar

yok illa aldıracaklar adam zaten bilmiyor 9070xt saf kasta daha iyi olduğunu ısrarla devam ediliyor önerirsin almaz biter gider hayırlı olsun dersin insanların şevkini kırmayın. Amd almak istemiyor insanlar

Geri