Hazır Sistem Toplamak İstiyorum RTX 5070 ve AMD 7500f

Ben Dedim zaten ya atarlı çıktım biraz Tiktokta falan geziniyorum Adam 5060 la 9070xt ye sallıyor Sırf Nvidia adı altında diğer videolarına bakıyorum 10 yaşında çocuk o kartlada roblox oynuyor şldjasişlkdajdas

Onlara biraz doldum forumdaki adama atar yaptım
Senlikte degil hadi seni anladık. Ya başka konuda adam almıs hala daha yok o yok şu yok bu adamın 4k oled monitörü var 9070xt den 5080 e gecmis 10 sayfa konu donduruyorlar biri diyor ham performansta fark yok diğeri diyor o paraya monitör alırdın öteki diyor 5 para etmez. Ya abi salsanıza adamı adamın moralini niye 0 lıyosunuz parası var almıs sizene artık ya

Onlar ayrı kafa ona bir şey demiyorum X markanın köpeği oluyorlar
Hiç öyle biri deilim Doğruya doğru diyen bir insanım

Zaten 5000 6000 da sürücü çökmeleri vardı 7000 de de olabiliyordu sürekli olmasada bildirenler vardı

Nvidia 30 serisinde 40 serisinin 4070 ve üstü kartlardada mükemmel iş çıkardı ben bunlarıda söylüyorum
Dlss ve Fg de stabildi

Mesela ben Rx570 de kullandım rtx 3060 8gb de kullandım 7700xt de kullandım 5080 e de 3.5 ay önce geçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok illa aldıracaklar adam zaten bilmiyor 9070xt saf kasta daha iyi olduğunu ısrarla devam ediliyor önerirsin almaz biter gider hayırlı olsun dersin insanların şevkini kırmayın. Amd almak istemiyor insanlar
Bazıları da Nvidia yada Amd nin fanboyu olunca anlamak istemiyolar hocam onlarda kavgaya dönüşüyo İşte öyle bişey var

Ama burdaki kaosun başlangıçı benim Öyle Milletin yorumlarını görünce Tiktokta instagramda Bide forumdaki saçma sapan tartışmalar filan Diyince onlara doldum forum oluşturucusuna patladım işte

Ben hiçbirzaman taraf tutmam her 2 markanın erkan kartını kullandım

Hiç öyle biri deilim Doğruya doğru diyen bir insanım

Zaten 5000 6000 da sürücü çökmeleri vardı 7000 de de olabiliyordu sürekli olmasada bildirenler vardı

Nvidia 30 serisinde 40 serisinin 4070 ve üstü kartlardada mükemmel iş çıkardı ben bunlarıda söylüyorum
Dlss ve Fg de stabildi

Mesela ben Rx570 de kullandım rtx 3060 8gb de kullandım 7700xt de kullandım 5080 e de 3.5 ay önce geçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazıları da Nvidia yada Amd nin fanboyu olunca anlamak istemiyolar hocam onlarda kavgaya dönüşüyo İşte öyle bişey var

Ama burdaki kaosun başlangıçı benim Öyle Milletin yorumlarını görünce Tiktokta instagramda Bide forumdaki saçma sapan tartışmalar filan forum oluşturucusuna patladım işte

Ben hiçbirzaman taraf tutmam her 2 markanın erkan kartını kullandım
Sana söyledim zaten lafları biraz karıştırmışsın ortalığı ama bence gerek yok önerini yaparsın ve geçersin burda bir çok insan asgari ücret kazancıyla birikim yapıyor ve o pcleri alıyor ve yaşları genç olan arkadaşlar var gece kafalarını yastığa koyarken acaba hata mı yaptım diye üzülürler yazık yani bu ülkenin hali zaten kötü o yüzden bir şey alındıysa eğer saçma sapan bir şey degilse hayırlı olsun güle güle kullan demek zor olmamalı. Aldığı ürün başka bir yerde daha ucuzdur uyarınızı yaparsınız ama almış oldugu birşeyi yok bunu alsaydın daha iyiydi o çok kötü demek iyi bir şey degil heves bırakmaz insanda.

Sana söyledim zaten lafları biraz karıştırmışsın ortalığı ama bence gerek yok önerini yaparsın ve geçersin burda bir çok insan asgari ücret kazancıyla birikim yapıyor ve o pcleri alıyor ve yaşları genç olan arkadaşlar var gece kafalarını yastığa koyarken acaba hata mı yaptım diye üzülürler yazık yani bu ülkenin hali zaten kötü o yüzden bir şey alındıysa eğer saçma sapan bir şey degilse hayırlı olsun güle güle kullan demek zor olmamalı. Aldığı ürün başka bir yerde daha ucuzdur uyarınızı yaparsınız ama almış oldugu birşeyi yok bunu alsaydın daha iyiydi o çok kötü demek iyi bir şey degil heves bırakmaz insanda.
Gerek yok doğru diyorsun

Herzaman söylerim rahat hissettiğin sistemi al Sonra keyif alamazsın Gönlünden geçeni al Bize kalan hayırlı olsun demek kalır diye derim
Ben burada doğruyu yönlendiririm en ucuzunu ve fiyat performansını öneririm

Bizde gençlikten geçtik Benim çocukluğum rx570 den geçti

Ama Fanboyluk yapan kişiyle iyi bir tartışmaya girerim
Ama burada saçma sapan bir kavga çıkardım adam birşeyde demedi yani Dediğim gibi saçma sapan yorumlara doldum buradaki arkadaşa patladım

Gerek yok doğru diyorsun

Herzaman söylerim rahat hissettiğin sistemi al Sonra keyif alamazsın

Ama burada saçma sapan bir kavga çıkardım adam birşeyde demedi yani Dediğim gibi saçma sapan yorumlara doldum buradaki arkadaşa patladım
eski 5600xt kullanıcısıyım 6gb vram dışında çok memnundum karttan iğrenç wattman hataları dışında ama şuan 5070 kullanıyorum

Gerek yok doğru diyorsun

Herzaman söylerim rahat hissettiğin sistemi al Sonra keyif alamazsın Gönlünden geçeni al Bize kalan hayırlı olsun demek kalır diye derim

9060xt hakkındaki yorumun ne? 5070ti geçişinde beni 4-5 ay rahat ettirir mi sence?

eski 5600xt kullanıcısıyım 6gb vram dışında çok memnundum karttan iğrenç wattman hataları dışında ama şuan 5070 kullanıyorum
Alıcısına göre değişir Hocam 5070 kullanıyosun

İş konusunda Program Ve yayıncılık konusunda Nvidia otomatik optimizasyon sağlıyor
Oyun Yazılımları amd den daha iyi ama Mfg Nin Düzelmesi gerekiyor tek eksisi o ve 12gb vram yetersiz

Şuan zaten 9070xt nin fiyatı artı 5070 Performansına göre fiyatına göre alınır

2K da oynarsa bir problem olmaz bence
Evet hocam olmayabilir fakat kim cs yi 2k da oynuyor neredeyse tüm oyuncular 4:3 yapıp 720 p lere kadar düşüyor grafiklerde en düşük seviyede cs böyle oynanıyor

9060xt hakkındaki yorumun ne? 5070ti geçişinde beni 4-5 ay rahat ettirir mi sence?
Çok çok iyi idare eder seni istersen 7800x3d 9800x3d koy Rahat oyun oynarsın bile 1080p de

Ama dediğim gibi Nvidia yakın zamanda Zam açıkladı 3-4 aya sarkarsa bu zam ve bütçeni toparladığında 5070 ti deil bunu al

5070 ti fiyatında yani kesinlikle bu

Alıcısına göre değişir Hocam 5070 kullanıyosun

İş konusunda Program Ve yayıncılık konusunda Nvidia otomatik optimizasyon sağlıyor
Oyun Yazılımları amd den daha iyi ama Mfg Nin Düzelmesi gerekiyor tek eksisi o ve 12gb vram yetersiz

Şuan zaten 9070xt nin fiyatı artı 5070 Performansına göre fiyatına göre alınır
Benim oynadığım oyunlarda 12 gb vram ile ilgili sorun yaşamıyorum ayrıca mfg ile de bir problem yok 2x de kullanırsın gayet güzel ve görüntü bozulmuyor dlss i söylemiyorum bile marka övmeyecegim ama amd yanına yaklaşamaz pek. Amd daha yeni 9 serisi kartlarında biraz görüntüyü düzeltti daha önce inanılmaz bir çamur görüntü vardı

Benim oynadığım oyunlarda 12 gb vram ile ilgili sorun yaşamıyorum ayrıca mfg ile de bir problem yok 2x de kullanırsın gayet güzel ve görüntü bozulmuyor dlss i söylemiyorum bile marka övmeyecegim ama amd yanına yaklaşamaz pek. Amd daha yeni 9 serisi kartlarında biraz görüntüyü düzeltti daha önce inanılmaz bir çamur görüntü vardı
Evet amd fsr da varı fg dede vardı çamurlaşma

Ayrıca ztn 2x de sıkıntı yok Kısmen yine ufak ufak olabiliyor Belli etmeyecek şekilde
ama 2x in üstünde var onu diyorum

Geri