GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
beyler bu arada gümüş alınır mı sizce
1 Okulun varsa bu işe sakın bulaşma unide belki olabilirBorsada azda olsa yatırım yapmak istiyorum ama çok bi bilgiye sahip değilim. Hangi siteden veya uygulamadan yapmalıyım?
fon olan mı ? , maden olan mı ?beyler bu arada gümüş alınır mı sizce
maden diyorum ya fizikselfon olan mı ? , maden olan mı ?
valla baktım da grafik çok risk noktası bulunduruyor , sana kalmışmaden diyorum ya fiziksel
satarken çok düşüyordu o galibabeyler bu arada gümüş alınır mı sizce
YDT demene gerek yok ben izin veriyom sanavalla baktım da grafik çok risk noktası bulunduruyor , sana kalmış
https://halktv.com.tr/ekonomi/borsa...r-karabat-verilerle-tek-tek-acikladi-1046256h şu yazıyı okumakla başlaBorsada azda olsa yatırım yapmak istiyorum ama çok bi bilgiye sahip değilim. Hangi siteden veya uygulamadan yapmalıyım?
yatırım aracı değil gümüş altın, altın çok uçtu sonra çakıldı çünkü savaş dönemiydi bunlara yatırım yapma bist30 a yatırım yap bist30 kazandırıyor spekülasyona kurban gitmiyor. bist30 çökerse türkiye cumhuriyeti çökerYDT demene gerek yok ben izin veriyom sana
bir ara gümüş baya düşmüştü ondan sonra daha da çakılmaz heralde,uzun vadede üzer mi sence
başkan hadi dini hassasiyeti olan adam borsaya girmek istemiyor diyelimyatırım aracı değil gümüş altın, altın çok uçtu sonra çakıldı çünkü savaş dönemiydi bunlara yatırım yapma bist30 a yatırım yap bist30 kazandırıyor spekülasyona kurban gitmiyor. bist30 çökerse türkiye cumhuriyeti çöker
Çok bi beklentim yok zaten hocamda yinede forumdan akıl almak istedim.
valla empati yapabileceğim bi konu değil. katılım endeksine uygunluk diye bir şey var sanırım ona bakman lazımbaşkan hadi dini hassasiyeti olan adam borsaya girmek istemiyor diyelim
o zaman sen olsan ne yapardın
valla empati yapabileceğim bi konu değil. katılım endeksine uygunluk diye bir şey var sanırım ona bakman lazım