son güne kadar bekledim %15 i yapmadılar. Kampanya bitti ilk p.tesi %15 i getirdilerŞöyle 5 bin paraf kampanyasıyla falan denk gelse çiçek gibi olurdu.
Hayırlı olsun. Soğutma konusunda yaz aylarında biraz fazla yüksek sıcaklıklara ulaşabilir, endişe etmeyin. Undervolt uygularsanız 70 görmeyecek şekilde dengelersiniz.ayrıca 5070 ti da indirimli çektim hemen bekliyordum fiyatlar artmadanAlıntıyı görüntüle
teşekkür ederim çocukluğumun hayali güzel bir bilgisayar dizmekti sanırım sonunda gerçekleşiyor..Hayırlı olsun. Soğutma konusunda yaz aylarında biraz fazla yüksek sıcaklıklara ulaşabilir, endişe etmeyin. Undervolt uygularsanız 70 görmeyecek şekilde dengelersiniz.
Bu kart SFF yani küçük anakartlar için dizayn edilmiş. Bu medenle sohıtma bloğu biraz daha küçük ve bu nedenle biraz daha fazla ısınabilirmiş bilgisini vereyimayrıca 5070 ti da indirimli çektim hemen bekliyordum fiyatlar artmadanAlıntıyı görüntüle
Gözünüz aydın diyelim o halde. Güncel Nvidia teknolojileri ile uzun süre 4K'da performans verebilecek bir model almış oldunuz.teşekkür ederim çocukluğumun hayali güzel bir bilgisayar dizmekti sanırım sonunda gerçekleşiyor..
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.ayrıca 5070 ti da indirimli çektim hemen bekliyordum fiyatlar artmadanAlıntıyı görüntüle
Çok şahane kart ben kullanıyorum mfg 4k 240 hz akıyor5080 i çok beğeniyorum çok iyi kart cidden 1080 ti etkisi yaratıyor bende
Rx 9070 XT'lerin bile 39-40 bin TL'lere ulaştığı bu dönemde RTX 5070 Ti için 49 bin TL iyi fiyat hocam SFF olsa bile. Undervolt ile birkaç ayar yaparsınız, güle güle kullanın.ayrıca 5070 ti da indirimli çektim hemen bekliyordum fiyatlar artmadanAlıntıyı görüntüle
Şuan üst neye geçersen kâr yakında zam coşturacak piyasayı5070 satıp geçilir mi acebbası