🔥İndirim Zotac RTX 5080 Gamıng Solıd Core Oc 16gb Gddr7 66.511 TL

Ai ile uğraşmıyorsan değiştirmen için çok sağlam 4k monitörün olması lazım hocam en azından bir şeyler deneyimlemek için.
Yok hocam ya sadece oyun hafta da 1-2 gün totalde max 10 saat oyun oynarım. O da bu aralar crimson desert sardı diye yoksa okadar bilr oynamam. Ama şeytan dürtüyor yine işte

Kararsız kaldım. 5070ti mi yoksa 5080 mi alınır? fiyatlar düşer mi yoksa yükselir mi?

Kararsız kaldım. 5070ti mi yoksa 5080 mi alınır? fiyatlar düşer mi yoksa yükselir mi?
Eğer yeni sistem toplanıyorsa ve amaç sadece oyunsa ortalama 10 fps fark ediyor bence arada 20bin tl civarı fark varken o parayı diğer bileşenlere yatırmak çok daha mantıklı olur zaten temiz ufak bir overclock ile stok 5080e inanılmaz yaklaşıyor oyun performansında
Halihazırdaki sisteme ekran kartı alınacaksa ve bütçe uyuyorsa 5080 de güzel kart

AI ile işiniz yoksa ya da parada yüzmüyorsanız bence 9070xt den geçmeye gerek yok sadece oyun için. 5090a geçilir anca ya da bi ihtimal ocaktaki etkinlikte super serisini tanıtırlarsa onlara geçilir.

Eğer yeni sistem toplanıyorsa ve amaç sadece oyunsa ortalama 10 fps fark ediyor bence arada 20bin tl civarı fark varken o parayı diğer bileşenlere yatırmak çok daha mantıklı olur zaten temiz ufak bir overclock ile stok 5080e inanılmaz yaklaşıyor oyun performansında
Halihazırdaki sisteme ekran kartı alınacaksa ve bütçe uyuyorsa 5080 de güzel kart
ai için almayı düşünüyorum.
Ayrıca işlemci de ne almam gerekiyor hiç bir fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,230
Üyeler
200,872
Son üye
furkanztrk1

Geri