Vatan İndirimlerinden Anakart Alınır mı?

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
17500
Selamlar arkadaşlar vatandan zotac 5080 çekmeyi düşünüyorum 66kya fiyatı uygun geldi işlemcim 9800x3d olacak indirimlerden 10-15k civarına hangi anakartları önerirsiniz belki 17-18klara çıkabilir bütçem.

Vatandan alman şart deil bunu alırsan çok rahat yeter zaten

İşlemci değişmeyi düşünüyorsan eğer İşlemci değişmeyi düşünmüyosan bunun almanın hiç bir mantığı yok ekstra 4-5k para ödemiş olacaksın

İşlemci değişmeyi düşünüyorsan eğer İşlemci değişmeyi düşünmüyosan bunun almanın hiç bir mantığı yok ekstra 4-5k para ödemiş olacaksın
anladım hocam zaten belki iyi bir fırsat vardır diye vatan demiştim teşekkür ederim

Hangisi daha mantıklı hocam biraz daha uygun bu bende alacağım
İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at!

Model aynı ama faz değerleri deil 9800x3d yi tam yük de besleyemeyebilir bu anakart

Bunu alabilirsin
Hocam bu ikisi arasında fark var mı sağdakinin rengi kasama daha çok uyuyorda renk uyumu açısından

Ekler

• IMG_2162.webp
    IMG_2162.webp
    71.9 KB · Hit: 30
İkisi de alınmaz B850 görünümlü B650 bunlar. Gen5 ekran kartı desteği olmayan anakarta B850 denmesi saçma geliyor o yoksa ne farkı kalıyor B650 den 😀

Geri