1000w Lık Süstem İçin Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi

asaf0_00

80+
Reaksiyon skoru
8
Evimde buzdolabı ve çamaşır makinesi bozuldu elektrikçi çağırdık sorunun akım dalgalanması olduğunu söylediler buzdolabı ve çamaşır makinesi garanti kapsamında düzeltildi olay şu ki

Bilgisayar topluyorum ve böyle bir şey yaşamak istemiyorum o yüzden kesintisiz güç kaynağı arayışına çıktım sizden de birkaç öneri alabilir miyim

Kasam 1000w lık psu ile çalışıyor bileşenler şunlar

Ryzen 7 7800x3d
Msi b850 mortar
Xfx Quicksilver rx9070xt
16 gb patriot tam
Arctic liquid freezer III 360
Lian li edge 1000
Kioxia Exceria Basic 2tb

Bu bileşenlere uygun bir kesintisiz güç kaynağı arıyorum yardım

Al bunu kafan rahat olsun bundan daha iyisini ve daha ucuzunu bulman mümkün deil Markasıda marka yani
psu değil ups istiyor

Evimde buzdolabı ve çamaşır makinesi bozuldu elektrikçi çağırdık sorunun akım dalgalanması olduğunu söylediler buzdolabı ve çamaşır makinesi garanti kapsamında düzeltildi olay şu ki

Bilgisayar topluyorum ve böyle bir şey yaşamak istemiyorum o yüzden kesintisiz güç kaynağı arayışına çıktım sizden de birkaç öneri alabilir miyim

Kasam 1000w lık psu ile çalışıyor bileşenler şunlar

Ryzen 7 7800x3d
Msi b850 mortar
Xfx Quicksilver rx9070xt
16 gb patriot tam
Arctic liquid freezer III 360
Lian li edge 1000
Kioxia Exceria Basic 2tb

Bu bileşenlere uygun bir kesintisiz güç kaynağı arıyorum yardım
Ben de uzun zamandır Ups arayışı içerisindeyim ancak tam istediğim özelliklerde uygun fiyatlı bir ups bulamadım.
2 çeşit ups var. Line interactive ve online ups.
Online ups ler iyi aslında ama şebeke elektriğini akulere depolayip, sisteme surekli akuden besledigi icin fan sürekli calisir ve kafa utuler.Elektrik kesildiginde hic hissettirmeden akuden beslemeye devam eder.
Line interactive olanlar ise sebeke elektrigini direkt sisteme verir. Elektrik kesildiginde akuye gecer. Online dan farki bu.
Bir de akım sekli var. Sinus dalgali ve simule edilmis sinus dalgasi yada modifiye sinus diye geçer. Online ups ler sinus dalgalidir. Hassas cihazlar icin sinus dalgali iyi. Ama line interactive ups ler daha f/p oldugu icin bunlar modifiye sinus dalgali gelir.
Hem sinus dalgali hem de surekli fan calistirmayan tek bir secenek var arastirmalarima gore. Ama pahali.
Schneider in markasi Apc nin 2200 va lik ürünü.
Şahsen pahalı da olsa indirim denk getirirsem alacagim tek ups su an.
Eger sinus dalgali ve line interactive farklı bir model bilen varsa sevinirim

Ben de uzun zamandır Ups arayışı içerisindeyim ancak tam istediğim özelliklerde uygun fiyatlı bir ups bulamadım.
2 çeşit ups var. Line interactive ve online ups.
Online ups ler iyi aslında ama şebeke elektriğini akulere depolayip, sisteme surekli akuden besledigi icin fan sürekli calisir ve kafa utuler.Elektrik kesildiginde hic hissettirmeden akuden beslemeye devam eder.
Line interactive olanlar ise sebeke elektrigini direkt sisteme verir. Elektrik kesildiginde akuye gecer. Online dan farki bu.
Bir de akım sekli var. Sinus dalgali ve simule edilmis sinus dalgasi yada modifiye sinus diye geçer. Online ups ler sinus dalgalidir. Hassas cihazlar icin sinus dalgali iyi. Ama line interactive ups ler daha f/p oldugu icin bunlar modifiye sinus dalgali gelir.
Hem sinus dalgali hem de surekli fan calistirmayan tek bir secenek var arastirmalarima gore. Ama pahali.
Schneider in markasi Apc nin 2200 va lik ürünü.
Şahsen pahalı da olsa indirim denk getirirsem alacagim tek ups su an.
Eger sinus dalgali ve line interactive farklı bir model bilen varsa sevinirim
Gemini'ye sordum ve
Bunu önerdi bu tuncmatik denilen marka iyi mi bilmiyorum ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Al bunu kafan rahat olsun bundan daha iyisini ve daha ucuzunu bulman mümkün deil Markasıda marka yani
😭😅 tam aradığım şey teşekkürler cansın

Gemini'ye sordum ve
Bunu önerdi bu tuncmatik denilen marka iyi mi bilmiyorum ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

😭😅 tam aradığım şey teşekkürler cansın
Tescom u al daha iyi. Kullananlar memnun ama dediğim gibi bunda da modifiye sinüs var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,296
Üyeler
200,892
Son üye
Arlox

Geri