❌İndirim Bitti! Pivot 17-32" 2'li Monitör Tutucu 965tl

Ekler

• IMG_0178.webp
    IMG_0178.webp
    23.4 KB · Hit: 152
ya güzel kardeşim adam paylaştığı gibi gruptan bende baktım stok tükenmişti neden tükenmiş birşeyi açmaya gerek duyuyorsunuz? çok mu akıllısınız
Ürünü aldım hala stok vardı burada açan olmadığı için açtım açtıktan sonra bitmiş konuyu açarken sürekli f5 ile stok kovalayamam.

Atsana ss bakalım nasıl aldın hocam
11:09 Tg bildirim düştüki takip ettiğim hiçbir ana kanala düşmedi sadece bot kanalına düştü. 11:10 geçe siparişi oluşturmuşum buraya girip baktım konu açan yoktu açılır diye 1dk bekledim konular çakışmaması için açılmayınca açtım. Stok bittiğini açarken görsem açmazdım zaten

Ekler

• IMG_0179.webp
    IMG_0179.webp
    86.1 KB · Hit: 57
Reklam yapmak için 2 tane ürün atmıştır boşverin hepsi farkında 3 kuruşluk köfteyi yere atıyorlar forumlarda 1 milyon adamın önüne düşüyor..Bu tarz ******** işlere girmemeleri için devlet buna bir kota koyacak.50-100 adet koymadan falanca indirim yapıyorum diye fake yapmayacaklar..Youtuberler elinde bardak tutsa reklam yaptın diye 700 bin veriyorlar..

Reklam yapmak için 2 tane ürün atmıştır boşverin hepsi farkında 3 kuruşluk köfteyi yere atıyorlar forumlarda 1 milyon adamın önüne düşüyor..Bu tarz ******** işlere girmemeleri için devlet buna bir kota koyacak.50-100 adet koymadan falanca indirim yapıyorum diye fake yapmayacaklar..Youtuberler elinde bardak tutsa reklam yaptın diye 700 bin veriyorlar..
Çok haklı bir yorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,691
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri