Mad Parfüm Almayı Düşünüyorum Öneriniz Varmıdır Başka Markada Olabilir

gemrek

80+
Reaksiyon skoru
70
Bütçe
2300
mad midnight ve mad draco arasında çok kararsız kalmıştım ancak mad midnight almaya net karar verdim yine de size sormak ve danışmak istedim kullanan varmı veya başka parfüm önerebilecek varmıdır şimdiden teşekkür ederim

mad midnight ve mad draco arasında çok kararsız kalmıştım ancak mad midnight almaya net karar verdim yine de size sormak ve danışmak istedim kullanan varmı veya başka parfüm önerebilecek varmıdır şimdiden teşekkür ederim
1000074932.webp

Çok uzun zamandır aynı numarayı kullanıyorum. Denemeni tavsiye ederim.

O paraya arap klonu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne tarz koku istiyosun

Son düzenleme:
Ben narcotic kullanıyorum baya beğeniyorum, eğer aşırı kalıcılık ve keskin koku dersen de bruno gold var.

b103 kullanıyordum uzun bir süre tavsiye ederim

karı ve lan? Anana bacına sovmedik, aşko diye mi konusuyon sen insanlarla
Ya şunu anlamıyorum. Sen kimsin ? Beni tanıyor musun? Sen tanımadığın bir insanla nasıl bu şekilde laubali ve hadsiz bir şekilde konuşuyorsun? Benim mesajima cevap vererek bana lan diyorsun, kullandığım önerdiğim ürüne karı ürünü diyorsun.
Üstüne özür dilemen gereken yerde bir de üste çıkıyorsun.
Bırak anama bacıma sövmeyi, bana lan bile diyemezsin.Sende eksik kalan, verilmeyen yada senin alamadığın o eğitimi verdirtme bana.
Klavyede bile olsa elinden Ağzından çıkanı dikkat edeceksin.Bu ülkede birbirine yan baktı diye insanlar öldürülüyor. Senin söylediğin laf kavga çıkarır.
Söylediklerimde yanlış bir şey var mı?

Geri