- Bütçe
- 2300
mad midnight ve mad draco arasında çok kararsız kalmıştım ancak mad midnight almaya net karar verdim yine de size sormak ve danışmak istedim kullanan varmı veya başka parfüm önerebilecek varmıdır şimdiden teşekkür ederim
mad midnight ve mad draco arasında çok kararsız kalmıştım ancak mad midnight almaya net karar verdim yine de size sormak ve danışmak istedim kullanan varmı veya başka parfüm önerebilecek varmıdır şimdiden teşekkür ederim
bende de p102 vardı çok memnundum ancak niche serisi bir parfüm almak istedimAlıntıyı görüntüle
Çok uzun zamandır aynı numarayı kullanıyorum. Denemeni tavsiye ederim
karı parfumu lan buAlıntıyı görüntüle
Çok uzun zamandır aynı numarayı kullanıyorum. Denemeni tavsiye ederim.
Karı ve lan ?karı parfumu lan bu
karı ve lan? Anana bacına sovmedik, aşko diye mi konusuyon sen insanlarlaKarı ve lan ?
![]()
Mad Parfüm Mad I103 Selective 100 ml Erkek Parfüm - Fiyatı, Yorumları
Mad I103 Selective 100 ml Erkek Parfüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
b103 kullanıyordum uzun bir süre tavsiye ederimmad midnight ve mad draco arasında çok kararsız kalmıştım ancak mad midnight almaya net karar verdim yine de size sormak ve danışmak istedim kullanan varmı veya başka parfüm önerebilecek varmıdır şimdiden teşekkür ederim
Ya şunu anlamıyorum. Sen kimsin ? Beni tanıyor musun? Sen tanımadığın bir insanla nasıl bu şekilde laubali ve hadsiz bir şekilde konuşuyorsun? Benim mesajima cevap vererek bana lan diyorsun, kullandığım önerdiğim ürüne karı ürünü diyorsun.karı ve lan? Anana bacına sovmedik, aşko diye mi konusuyon sen insanlarla
Bruno gold gerçekten ağır ve cok meyveli narcotic ise cok keskin geldi bana ben daha sert olmayan yumuşak odunsu kokular seviyorum midnight vs gibiBen narcotic kullanıyorum baya beğeniyorum, eğer aşırı kalıcılık ve keskin koku dersen de bruno gold var.