🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Videoları izlemiyorsan peşin yargılama yapıyorsan bu senin tercihin tüm videolarında ama tüm videolarında net olarak seslerin her türlüsünü inceliyor ;) ve haklı olduğu tarafları da var.

Döküman sonuna kadar doğru, adamda her ne kadar ücretli/sponsorluda olsa doğru noktaya parmak bastığı ve videolarında açıkca ve netçe belirttiği gerçeğini değiştirmiyor. Kolay gelsin ;)
Ne anlatıyorsun anlamıyorum? Yazdıklarımın hangisinden videolarını izlemediğimi çıkardın? Buraya ses kalitesi diye ANC, mikrofon testini atıp şu türe göre şöyle böyle önerilmiş, liste oluşturulmuş yazmışsın. Bu hatanı belirtiyorum, kabullenmek yerine hala üsteliyorsun. Ve bu konuda insanlara öneriler vs veriyorsun.

Araya giriyorum ama benim beklentim tatmin eden bass deneyimi, yüksek son ses seviyesi, iyi bir batarya performansı ve dışarıya çok ses vermemesi sizce bu model bu fiyata dediklerimi sağlar mı ? alınır mı ?

Ne anlatıyorsun anlamıyorum? Yazdıklarımın hangisinden videolarını izlemediğimi çıkardın? Buraya ses kalitesi diye ANC, mikrofon testini atıp şu türe göre şöyle böyle önerilmiş, liste oluşturulmuş yazmışsın. Bu hatanı belirtiyorum, kabullenmek yerine hala üsteliyorsun. Ve bu konuda insanlara öneriler vs veriyorsun.
Hala uzatıyorsun, Bir hata yok ki nersi hatalı. Yani efendim Döküman başlığı mikrofon yazıyormuş, bu konuşma sesiysmiş diyorsun bende bir hata yok dökümanda da hata yok ki. Dökümanda terimler İngilzce ve doğru terimler yani sen saf ses istiyorsan S katagorisinde gideceksin. S katagorisinde ki videosu izlediğinde net olarak zaten Yalın ses kısmına vokallere vurgu yapıyor. En başından beri diyorum ki katagorilere dikkat ediniz. ne istiyorsanız o markanın videosuna gidin istediğini alırsınız. mikrofon testi de var ve Micrafon testinde 'de sesleri yalın ancak iyi performans verir mi benim kullanıma göre vermiyor. Fakat adam doğru iş yapmış. Vokal sesi dinliyorum kullanıyorum sesler temiz, Air5 Pro+ da ise vokal sesler hafif boğuk kendi videosunda da söylüyor. A katagorisinin başlığı ise ''Sesler Hafif Boğuk'' daha neyini anlamadın.
Üsteleyen ben miyim videodan kesit attım kabullenmemek için döküman başlığını öne sürüp durdun

---------------------------

Diğer arkadaşa ise 4.5k-5k ya gidip eski tekonolojinin kazığına gelmiş burada garip grup yazılar yazıyorsunuz.
Ekran görüntüsü 2026-08-04 162123.webpEkran görüntüsü 2026-08-04 164019.webp
Ekran görüntüsü 2026-08-04 164019.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-04 162104.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-04 162104.webp
    84.8 KB · Hit: 40
Araya giriyorum ama benim beklentim tatmin eden bass deneyimi, yüksek son ses seviyesi, iyi bir batarya performansı ve dışarıya çok ses vermemesi sizce bu model bu fiyata dediklerimi sağlar mı ? alınır mı ?

bangır bangır yüksek ses bekleme. bunlar kaliteli kulaklıklar yüksek sesden önce temiz sese odaklanırlar. ama bass konusunda mutlu edecektir. ses seviyesi de yeterli ama metal müzik için yetmeyebilir belki. bu fiyata denenebilecek bir kulaklık. bizim ofiste 4 tane aldı arkadaşlar bugün geldi cihazlar. herkes memnun hatta sarı rengi çok beğenildi.

Hala uzatıyorsun, Bir hata yok ki nersi hatalı. Yani efendim Döküman başlığı mikrofon yazıyormuş, bu konuşma sesiysmiş diyorsun bende bir hata yok dökümanda da hata yok ki. Dökümanda terimler İngilzce ve doğru terimler yani sen saf ses istiyorsan S katagorisinde gideceksin. S katagorisinde ki videosu izlediğinde net olarak zaten Yalın ses kısmına vokallere vurgu yapıyor. En başından beri diyorum ki katagorilere dikkat ediniz. ne istiyorsanız o markanın videosuna gidin istediğini alırsınız. mikrofon testi de var ve Micrafon testinde 'de sesleri yalın ancak iyi performans verir mi benim kullanıma göre vermiyor. Fakat adam doğru iş yapmış. Vokal sesi dinliyorum kullanıyorum sesler temiz, Air5 Pro+ da ise vokal sesler hafif boğuk kendi videosunda da söylüyor. A katagorisinin başlığı ise ''Sesler Hafif Boğuk'' daha neyini anlamadın.
Üsteleyen ben miyim videodan kesit attım kabullenmemek için döküman başlığını öne sürüp durdun

---------------------------

Diğer arkadaşa ise 4.5k-5k ya gidip eski tekonolojinin kazığına gelmiş burada garip grup yazılar yazıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yahu hala aynı şeyi söylüyorsun. Bir sürü şey yazıyorsun ama boşa yazıyorsun. Anlamadığın şey şu; linkini verdiğin sheets'de adam ANC ve gürültülü ortamlardaki performansa dair bilgi vermiş. Tablonun hemen altında "Click here for Aaron's Recommended Earbuds for Best Sound, Noise Canceling and Mic Quality", Aaron'ın en iyi ses kalitesi, gürültü engelleme ve mikrofona sahip kulaklık önerileri için tıklayın adında bir linke yer verilmiş. O linke tıkladığında seni adamın kategori, kategori önerdiği kulaklıklara yönlendiriyor. Bahsettiğin kulaklıklar ses kalitesi önerilerinde yok, YOK, YOK OĞLU YOK.
1785856318647.webp

Zaten bahsettiğin kulakların AZ100 veya Noble Audio FoKus'un önünde olma imkanı yok. Adam da zaten sitesinde koymuş bunları. Banane soundpeats'ten falan konuda ear a kulaklık alınır mı diye sorulmuş, insanlar bunu cevaplıyor. Sen konuyu oradan alıp öbür tarafa sürüklüyorsun. Hatanı kabul etmeyip üzerine de ısrar ediyorsun. Attığın google docs linki sadece ve sadece mikrofon ve ANC üzerine. Verilen toplam puan kısmında da kulaklıkların ANCsinin puanlamayı büyük ölçüde etkilediğini de belirtmiş. Kemanmış, yaylılarmış, flütlermiş falan yok. Öyle bir önerisi yok orada. Bunu belirtmeye çalışıyorum, hala "videolarını izlersen, böyle önermiş, şöyle olmuş" diyorsun.

Asıl sen Sen hayal görmeye devam et, Pro yani Plus olmayan modeli kendi elimde olan ürün kullandığım ürün aldığım tarih belli fiyatı belli. Pro+ ile aralarında 6 ay fark var.. Firma her zaman aynı standartta ilerliyor Dikkat ediniz. Kolay gelsin Mesajlarda yazılarda çok güzel patlıyorsunuz sonra haklı çıkmak için durmadan konuyu tartışmaya çekiyorsunuz :) Güzel Güzel capsule3 pro + 4k-5k verin evet üretimi durmuş yıllar önce bu seriyi komple bitirmiş olan seriye :D
Pro plus 2024 temmuzda ilk piyasaya sürülmüş bir model ve daha bunu araştırıp öğrenememen zaten bilgisayar kullanımını gösteriyor. İki ürünü aynı zannediyorsun ama arada ciddi farklar var. Hala diretiyorsan kesinlikle tedavi olmanı öneririm

Chipset 2022 teknolojisi akıllı 2024 piyasaya sürülmesi bir şey anlam ifade etmiyor WUQİ chipseti Te Allah'ım... Seriyi bitirdi adamlar WUQİ 'den vazgeçti çünkü uzun süre kullanımlarda Bass'lar ilerde patladığını ''Feedback'' aldılar ki qualcomm chipset ile anlaşıp tekrardan Air4 ile yollarına devam ettiler... Firmayı takip etmeyip salla babam salla usulü gittin. Çok güzelde kazık olmuş gibi sana. Biz Air5 Pro+ ile 4.5k 'dan güzel fiyata kullanırız. Sende aynı fiyata WUQİ eski chipsetle yollarına devam edersin..
Firma Orijinal sitesinden dahi ürünü kaldırdı.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
He yav he döküman gayet yeterli, gayet temiz alıp kullananlar benim gibi memnun, kullanıp kullanma ise kendi tercihleri. İnsanlar videoları izler sonra Huawei Freebuds Pro 4 veya 5 ile yorumlarına bakar ''Temiz ses'' ile ön plana çıktığını görür kendi alır kullanır farklı ise iade eder... Döküman geyet yeterli :D A katagorisinde ise enstürüman ve kullanım tercihlerine göre çoğu yerde ''Hafif Boğuk ses'' alındığını net şekilde görürsünüz. Kulaklık sıralamaları kötü değil hepsi bir şekilde amaca hizmet ediyor ne istediğinize bağlı. Sadece Mikrofon testi değil. Açıp izleyiniz... Kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Chipset 2022 teknolojisi akıllı 2024 piyasaya sürülmesi bir şey anlam ifade etmiyor WUQİ chipseti Te Allah'ım... Seriyi bitirdi adamlar WUQİ 'den vazgeçti çünkü uzun süre kullanımlarda Bass'lar ilerde patladığını ''Feedback'' aldılar ki qualcomm chipset ile anlaşıp tekrardan Air4 ile yollarına devam ettiler... Firmayı takip etmeyip salla babam salla usulü gittin. Çok güzelde kazık olmuş gibi sana. Biz Air5 Pro+ ile 4.5k 'dan güzel fiyata kullanırız. Sende aynı fiyata WUQİ eski chipsetle yollarına devam edersin..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
He yav he döküman gayet yeterli, gayet temiz alıp kullananlar benim gibi memnun, kullanıp kullanma ise kendi tercihleri. İnsanlar videoları izler sonra Huawei Freebuds Pro 4 veya 5 ile yorumlarına bakar ''Temiz ses'' ile ön plana çıktığını görür kendi alır kullanır farklı ise iade eder... Döküman geyet yeterli :D A katagorisinde ise enstürüman ve kullanım tercihlerine göre çoğu yerde ''Hafif Boğuk ses'' alındığını net şekilde görürsünüz. Kulaklık sıralamaları kötü değil hepsi bir şekilde amaca hizmet ediyor ne istediğinize bağlı. Sadece Mikrofon testi değil. Açıp izleyiniz... Kolay gelsin :)

Hem ingilizce bilmiyorsun hem de biliyormuş gibi davranıp insanları yanlış yönlendiriyorsun. Aaron'a sordum cevap bekliyorum, gelen cevabı kullandığın yapay zekaya atıp çevirtirsin, neymiş ne değilmiş anlarsın.

Verdiğin bilgilerin hepsi hatalı. Vakit kaybısın dostum üzgünüm kesinlikle normal değilsin.

Görüntüsü çok çirkin bence şeffaf yapmasalar daha iyi olurmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CMF by Nothing Buds Pro 2 den daha mi iyi bu ?
İyi seviyede Aktif gürültü engelleme beklentin varsa üzer. Pasif gürültü engellemesi de çok kötü. Daha ucuza satılan plus modelinin gürültü engellemesi daha iyi olduğu söyleniyor ona yönelebilirsiniz. Samsung Galaxy buds 2 pro dan sonra bana çok daha alt segment bir kulaklıkmış gibi hissettirdi.

Neyin kayıp olduğu belli :D Güzel tatlı kazık gelmiş, birde insanlara öneriyorsun önerdiğin için dedim ki aynı fiyata Air5Pro+ alırsın çift sürücülü veya xmems istenilmiyorsa tek sürücülü Air5 Pro alınır 3.5k. İşte yıllarca ürünü /marka yı kullanan takip edenle ile kullanmayanın farkı... Araştırdığında görürsün Qualcomm chipset ile Wuqi chipset farkını ;) Yada 15 Ağustos'da SoundPeast'in lansmanı vaar mail ile bildirdiler gelecek ürünlere bakarsın hangi chipset kullandığını ;)
Edit:
Ekran görüntüsü 2026-08-04 215907.webp
Ağustos 2024 'de 90 dolar olan yani 2.5k-3k fiyatı olan kulaklık 2026 ' da Birde Troy kartla 4Bin'e alınıyormuş :D 2026 Model Air5Pro+ ise 130 dolar fiyatı 2026'da 4.5k' dan listeleniyor ülkemizde Aradaki chipset farkı, teknoloji farkı, ANC farkı'da cabası... Böyle araştırmadan önerilere devam edin

Son düzenleme:
Kulaklık ihtiyacım vardı çektim bi tane teşekkür ederim. Her kulaklık kulağıma olmuyor, uç kısmının biraz uzun olması lazım umarım bana uyar.

Görüntüsü çok çirkin bence şeffaf yapmasalar daha iyi olurmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi seviyede Aktif gürültü engelleme beklentin varsa üzer. Pasif gürültü engellemesi de çok kötü. Daha ucuza satılan plus modelinin gürültü engellemesi daha iyi olduğu söyleniyor ona yönelebilirsiniz. Samsung Galaxy buds 2 pro dan sonra bana çok daha alt segment bir kulaklıkmış gibi hissettirdi.
gürültü engellme derdim yok ya oyun discord film falan için lazım kulak üstü yordu dediğim gibi. almadım bu modeli bu arada hala bakıyorum

Geri