Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

projeksiyon nasıl?

Bu arada klavye ihtiyacı olan varsa, bu ₺1500-1800 satılan modelin PRO versiyonu. İçinde ses yalıtımı için ekstra parçalar var.

Havit de yavaştan Aula gibi düz ve PRO versiyona ayırmaya başlamış. Bence ₺2000 %75 gasket 5 tane katmanlı klavye iyi. Havit bir de şu ürünlerin switchlerini satsa çok güzel olacak.

2026-07-28_19-13.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fareye de baktım 3950 sensör ve şarj standı olan fare arayan için ₺2100 iyi gibi. Gerçi Havit'in switch, mcu ve tekerleği de belirtmesi lazım. Ayrıca Ajazz ile sorunlu anılan şarj standı da geliştirilip, şekli değiştirilebilir. Şunları da yapsa sorun kalmayacak.

daha geçen hafta geldi ama bu hafta da gelir mi acaba h2015 ya

Bu hafta fazla bir şey yok. Sadece h3 var o da akakçeye göre 350 tl daha ucuz.

h3 bi ara çok kronikti o sorunları çözüldü mü?
Kronikten kastınız ne bilmiyorum ama alan kişiler 1000 tlyi çok büyük bir para zannediyor ve beklentileri çok yüksek oluyor. Ürün ellerine geçince hepsi yağdırmaya başlıyor bilmem sesi az, mikrofonu kötü, malzeme kalitesi düşük vs vs. Şöyle dönüp bir bakayım diyince bu fiyata adam akıllı kulaklık yok. 800-1000 tl civarına kimsenin beğenmediği rampageler satılıyor öyle düşünün. Piyasada 1500den aşağı adam gibi kulaklık bulunmuyor. 1500den başlayan çoğu kulaklıkta kablolu. Piyasada havit tek şu kablosuz f/p kulaklık işine girişti mecburi olarakta bu fiyata bazı şeylerin kalitesi düşük olacak. Kuzenim 1-2 ay önce bana yazdı dedi kulaklık bakıyorum bütçe 1k kablosuz istiyorum dedi. Bu kulaklığı önerdim fakat kötü yanlarınıda söyledim bana söylediği şey; bu paraya kablosuz olması bile mucize. Eleman çekti cs, valo takılıyor gayette memnun.

Kronikten kastınız ne bilmiyorum ama alan kişiler 1000 tlyi çok büyük bir para zannediyor ve beklentileri çok yüksek oluyor. Ürün ellerine geçince hepsi yağdırmaya başlıyor bilmem sesi az, mikrofonu kötü, malzeme kalitesi düşük vs vs. Şöyle dönüp bir bakayım diyince bu fiyata adam akıllı kulaklık yok. 800-1000 tl civarına kimsenin beğenmediği rampageler satılıyor öyle düşünün. Piyasada 1500den aşağı adam gibi kulaklık bulunmuyor. 1500den başlayan çoğu kulaklıkta kablolu. Piyasada havit tek şu kablosuz f/p kulaklık işine girişti mecburi olarakta bu fiyata bazı şeylerin kalitesi düşük olacak. Kuzenim 1-2 ay önce bana yazdı dedi kulaklık bakıyorum bütçe 1k kablosuz istiyorum dedi. Bu kulaklığı önerdim fakat kötü yanlarınıda söyledim bana söylediği şey; bu paraya kablosuz olması bile mucize. Eleman çekti cs, valo takılıyor gayette memnun.
zaten fiyatına göre çok iyi ama internette çok fazla dongle ı ile ilgili sorun gördüm bağlantı kopup tekrar bağlanmaması gibi ses kalitesinde 1000tl ye mükemmel bir şey bekleyemezsin mikrofonda da aynı şekilde ama oyunun ortasında kulaklığın bağlantısı gidicekse 1000tl de olsa 100tl de olsa alınmaz gibi

zaten fiyatına göre çok iyi ama internette çok fazla dongle ı ile ilgili sorun gördüm bağlantı kopup tekrar bağlanmaması gibi ses kalitesinde 1000tl ye mükemmel bir şey bekleyemezsin mikrofonda da aynı şekilde ama oyunun ortasında kulaklığın bağlantısı gidicekse 1000tl de olsa 100tl de olsa alınmaz gibi
Şarjı bitmediği sürece sesi kesilmez. Çoğu kişide kullanmayı bilmiyor o yüzden dongle arızalı diyor. Dongleyi bilgisayara takıp kulaklığın açma tuşuna basılı tutunca kulaklık açılıyor. Daha sonra aynı açma tuşuna 2 defa ard arda basınca gaming mood sesi geliyor ve 7.1 moduna geçip dongleye bağlanıyor zaten donglede ışık yanıyor. Bilmeyen birisi görürse yardımcı olur bu yazdığım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,344
Üyeler
200,900
Son üye
iboocetoo

Geri