Yardım 5070 Ve 4070tis Arasında Kalıyorum Sizce Hangisini Seçmeliyim?

Öyle birşeyler uğraşmıyorum ya video çekicem render alıcam oyun oynucam 2K da kullanıcam zaten
oyun için zaten saydıklarım ama 2K'da 12gb vram ufak bir şüpheye düşürdü

valla 2 gpuda işimi görüyor yüzüne bakılmaz vs tarzıda net konuşmam 4070Tis şuan satılmıyor o açıdanda bakmak lazım şuan satılmayan kart 1.5 sana aonrada satılmıyacak

Bilgisayar parçasının satılmadığını hiçbir zaman görmedim. Her zaman herşeye ihtiyaç olur. 2. El arabadan bahsetmiyoruz. 1.5 seneye satılmayacağını kim söylüyor. Alım gücümüz yerlerdeyken 2 ele her zaman talip çıkar

oyun için zaten saydıklarım ama 2K'da 12gb vram ufak bir şüpheye düşürdü
4K da bile high da açınca yetiyor 2K da sorun çıkacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar parçasının satılmadığını hiçbir zaman görmedim. Her zaman herşeye ihtiyaç olur. 2. El arabadan bahsetmiyoruz. 1.5 seneye satılmayacağını kim söylüyor. Alım gücümüz yerlerdeyken 2 ele her zaman talip çıkar
bahsettiğin fiyat 3K değil kral 30k dan başlıyor garantisiz olanlar 32-33 den aşağı garantili model yok 9070Xt ve 5070 varken tercih edilmiyor bizzat 4070Tis kullananlarla konuşursan karta pek ilgi olmadığını fark edersin ki normal böyle olması garantili 30K bandına beyaz düşerse düşünebilirim onun dışı 5070 ilk tercihim olacak gibi görünüyor

Bugün sıkıntı olmazda sonrası için olabilir MFG kurtarır gerçi uzun bir süre
Evet şuan için kurtarır ilerisi içinde o zaman bakarız daha oled gelip geçmeyeceğim belli değil Miniled va paneller girmiş ülkeye beni baya mutlu etti bu durum uyguna düşürürsem almayı hedefliyorum

4K da bile high da açınca yetiyor 2K da sorun çıkacağını sanmıyorum
4K'da olabildiğince güçlü kart almak lazım mfg kurtarmıyor. Ben 4K'da 5070Ti kullanıyorum CP77 DLSS Balanced Path Tracing 40 Fps falan 2x açıyorum 70-80 arası alıyorum o yetiyor ki bu halde bile çitlerde falan ghosting görüyorum.

Evet şuan için kurtarır ilerisi içinde o zaman bakarız daha oled gelip geçmeyeceğim belli değil Miniled va paneller girmiş ülkeye beni baya mutlu etti bu durum uyguna düşürürsem almayı hedefliyorum
İndirim olursa çok çok mantıklı olur bende monitör kovalıyorum şu sıra ama çok oynamıyor en son 4k monitörümü sattım Windows laptopumu da satma ihtimalim var

4K'da olabildiğince güçlü kart almak lazım mfg kurtarmıyor. Ben 4K'da 5070Ti kullanıyorum CP77 DLSS Balanced Path Tracing 40 Fps falan 2x açıyorum 70-80 arası alıyorum o yetiyor ki bu halde bile çitlerde falan ghosting görüyorum.
Şuan için 4K düşüncem sadece düşünce ona göre bir bütçe planı yapmadım sadece düşüncem var 2K da rtx+Path açıp takılmak istiyorum biraz 😅

Path Tracing ölümcül bir şey ya Re 9 hariç çok keyif alarak oynayabildiğim bir oyun olmadı

Ekler

• 0f523d21-8fd2-4de7-8d99-75ac74891fe3.webp
    0f523d21-8fd2-4de7-8d99-75ac74891fe3.webp
    17.8 KB · Hit: 8
Bende istiyorum
Path Tracing ilk çıktığında büyük hevesle açıp 5 fps alınca söve söve geri kapatmıştım halen ısınamıyorum asıl oyunlardaki sıçrama GenAI geldiğinde olacak o zaman 5000 serisi almış olursan çok şükür duası edersin oyunu baştan yapıyor bildiğin ekran kartı

Geri