🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

bunu almakmı yoksa ikinci elde sapphire nitro plus almakmı 35kya falan. ama 8 10 aylık.
9070 serisinde 1 tane kötü kart yok. Bütcene uygun beğendiğini al. Taksit yaparsan ödeme acısından cok iyi olur.

Paraf kart varsa 6 taksitli sıfırı al geç, ikinci elde direkt nakit vermen gerekecek.
3070ti satıp geçicem. ortalama 20k civarı nakit vericem o da çok koymaz. tabi başka karta taksit olsa sıfır alırdım da paraf yok :(

Bu durumda piyasa iyice durgunlasabilir. PC sektorunde ozellikle Ram krizi sonrasi firmalarin nakit ihtiyaci oldugu yapilan indirimlerle belli oldu (2 sefer ram indirimi, yanlislikla oldugunu dusunsek de tum urunlere %20 indirim)

Hicbir firma kara kasimiza gozumuze indirim yapmaz. Piyasanin daha da durgunlasacagini ongurup belki simdiden kazanacaklarin nakti arttirmaya calisiyorlardir. Tabi benim ki de bir varsayim sadece.

Zam uygulanmazsa ve fiyatlar sabit ya da benzer kampanyalarla kalirsa da ayri komedi olur :) Umarim zam gelmez tabi.
Türkiye'nin de ekonomik durumu ciddi etkiliyor bence. Bu sözde "fiyat hatası" aslında bilinçli yapılan indirimlerde. Firmalar, faizler çok yüksek olduğu için kredi çekemiyorlar, mecburen para ihtiyacını indirim yaparak sağlamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Hangisi daha mantıklı ?

Hangisi daha mantıklı ?
ikisi de giriş seviye soğutmaya sahip , 4k fark var . Öncelikle sıcaklık review lara bakın.

Hangisi daha mantıklı ?
Taichi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,456
Üyeler
200,679
Son üye
sidaraslan0

Geri