《Öneri✅️》15-20k Bandında Tablet

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
90
Arkadaşlar kütüphane ders için tablet lazım aklımda iki tablet var aşağıya linkini bırakacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

-LENOVO İDEA TAP PRO 8GB 256GB 12.7'

-HUAWEİ 12X

Oyun oynamıyorsanız huawei taraftarıyım.

huawei 12x de paper ekran var, eğer film falan izleyecekseniz ekran kalitesi baya düşük oluyormus puslu gibi. Normal bir model alıp paper ekran takıp ders çalışma durumunuz btttiğinde çıkarak daha mantıklı. Ama hep not alma durumum var dyorsanız iş hayatı vs. paper mat alınabilir direkt

Boyutu sorun değilse xiaomi pad mini güzel bir alet

Oyun oynamıyorsanız huawei taraftarıyım.
Yok sadece ders için alacağım
Karar verdiniz mi?
Hayır karar veremedim huawei de papermatte ekran varmış çok iyi diyolar ama lenovonun da donamım gücü bayağı güçlüymüş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boyutu sorun değilse xiaomi pad mini güzel bir alet
Ya aslında biraz sorun zaten galaxy s ultra serisi bir telefon kullanıyorum telefon hem büyük hemde kalemi var küçük tablet alınca pek anlamı kalmaz diye düşünüyorum

Ben video izlemek için almayı düşünüyorum. Ekran kalitesi daha önemli benim için

Ben video izlemek için almayı düşünüyorum. Ekran kalitesi daha önemli benim için
Huaweinin ekranı olede yakın diyolar siyahları iyi veriyomuş paper matte ekran var yansıma olmaz bilmiyorum bakıyorum bende

İkinci el alabiliyorsan Galaxy Tab S9 al geç.

Arkadaşlar kütüphane ders için tablet lazım aklımda iki tablet var aşağıya linkini bırakacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

-LENOVO İDEA TAP PRO 8GB 256GB 12.7'

-HUAWEİ 12X

Bu bütçede
Üst düzey kalem istiyorsan Huawei 12x
Hem oyun hem de kalem Honor v9
Film izleyeceksen Casper h10
Huawei in kaleminin versatili bu fiyat bandında yok papermatte ekran da bunu üst seviyeye çıkarıyor yazım hissi çok güzel
Honorun ses sistemleri de çok güzel oluyor kalemi de Huawei kadar olmasa da ders için yeter de artar

Son düzenleme:
Geri