GPU Dikey Montaj Isınma Sorunu.

fRoxyone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
65 68 dereceyi geçmeyen gpu dikey montaj sonrası 81 derece gpu 105 derece hotspot oldu ne yapabilirim şuan camı çıkardım.

Kasa O11 Dynamic V2 Mini

Cama çok yakın kalıyorsa yapıyor bunu, bende bi ara deneyip sonra vazgeçmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli kendi oluşturduğu sıcak havayı sirküle edince, boğuluyo kart.

Son düzenleme:
Cama çok yakın kalıyorsa yapıyor bunu, bende bi ara deneyip sonra vazgeçmiştim.

Sürekli kendi oluşturduğu sıcak havayı sirküle edince, boğuluyo kart.
Riser a verdiğim para da boşa gitti wraith de geri almaz şimdi 🤣

Dikey kullanım ekran kartı için zararlı değil mi hocam ? sonuçta bunda da bir termal macun var ve sıcaktan ısındıkça eğik yüzeye doğru akıyor orada birikiyor kuruyunca.

Dikey kullanım ekran kartı için zararlı değil mi hocam ? sonuçta bunda da bir termal macun var ve sıcaktan ısındıkça eğik yüzeye doğru akıyor orada birikiyor kuruyunca.
Bende duydum bu konuyu ama her kartta olmuyor diye biliyorum

Bazı modeller icin oyle bu konuda kötü şanı olanlar. Ona bakılırsa aynı mantıkla işlemcilerde de aynı durum olmalı

65 68 dereceyi geçmeyen gpu dikey montaj sonrası 81 derece gpu 105 derece hotspot oldu ne yapabilirim şuan camı çıkardım.

Kasa O11 Dynamic V2 Mini
Kasan küçük kartın nedir

Bazı modeller icin oyle bu konuda kötü şanı olanlar. Ona bakılırsa aynı mantıkla işlemcilerde de aynı durum olmalı

Kasan küçük kartın nedir
Gaming X 6700xt kasa derinlik olarak dar malesef

Kasan küçük kartın nedir
İşlemcide nasıl olacak ki termale baskı yapan bir şey söz konusu stok fan veyahut herhangi bir soğutucu modeli işlemci üstüne baskılı şekilde durduğu için etkisi olmuyordur PS5 mantığı gibi düşün ekran kartını dikey kullanımda macun eriyor aşağı doğru akıyor soğuyunca bir köşede birikiyor , ben böyle düşündüm ama farklı mantığı varsa bilmek isterim.

Gaming X 6700xt kasa derinlik olarak dar malesef
Termal bakım zamanı gelmis olabilir 5 senelik kart

İşlemcide nasıl olacak ki termale baskı yapan bir şey söz konusu stok fan veyahut herhangi bir soğutucu modeli işlemci üstüne baskılı şekilde durduğu için etkisi olmuyordur PS5 mantığı gibi düşün ekran kartını dikey kullanımda macun eriyor aşağı doğru akıyor soğuyunca bir köşede birikiyor , ben böyle düşündüm ama farklı mantığı varsa bilmek isterim.
Dostum ekran kartında baskı yok mu? Dedigin mantıkla yatay dururken de akmalı. Baskı var 2 türlü de

Ki dediğim gibi kötü üne sahip kart modelleri var bu sekilde. Normalde akmaması lazım. Aynı islemci sogutucu gibi baskı uyguluyor sogutucu blok.

Dostum ekran kartında baskı yok mu? Dedigin mantıkla yatay dururken de akmalı. Baskı var 2 türlü de
Yatay kullanımda 1300 1400rpm çeviriyor 65 i nadiren geçiyor hotspot 90 bile görmemişimdir kartta bakımlık bir şey yok

Yatay kullanımda 1300 1400rpm çeviriyor 65 i nadiren geçiyor hotspot 90 bile görmemişimdir kartta bakımlık bir şey yok
Dikeyden sonra yataya gecirdin mi? Pump out yapmıs olabilir uzun süre sonra dikey kullanınca

Hocam sonda belirtiyorum da bak bilmediğim belli değil mi soruyorum bilgi ediniyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,313
Üyeler
201,173
Son üye
Guaweu

Geri