Eskisi gibi değil ya yanıyor ama hemen olmuyor (kullanıcı raporlarına ve testlere göre) hatta Rtıngs e göre en hızlı bozulan ekranlar edge lit olanlarbir akrabama alma oled dedim lg oled aldı hala yanık falan yok.
Eskisi gibi değil ya yanıyor ama hemen olmuyor (kullanıcı raporlarına ve testlere göre) hatta Rtıngs e göre en hızlı bozulan ekranlar edge lit olanlarbir akrabama alma oled dedim lg oled aldı hala yanık falan yok.
Pembelenmis, yoruldum artik sal beni demis.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şu oled alma yanar tayfaya da miniledin yıkılmaz olduğunu göstermek için şu iki fotoğrafı atayım qn90b Samsung miniled tv garanti bittikten 6 ay sonra DSE oluştu
teknoloji işi şans işi aga , bak ben misal samsung a 52 aldım 2 yıl içinde 4 kere servis e gitti garantisi bitti 1 hafta sonra yene bozuldu servis 6 bin tl istedi telefonsuz kaldık , misal hala samsung s 3 kullanan dayım var aralık 2012 de aldı bir kere servise gitmedi , şans agacım kısacabir akrabama alma oled dedim lg oled aldı hala yanık falan yok.
şans işte ama iyi dayanmış , samsung türkiye garanti servisini değiştirmeli harbi tamir ücretleri çok pahalı , bir tane konnektör değişimi için 8 bin tl lik cihaza sadece konnektör değişimi için 6 bin tl istiyorlarPembelenmis, yoruldum artik sal beni demis.
Yalniz 2017de mi ne aldigim 24" Samsung VA DL iyi dayanmisti, ennayet gecen sene alttan ledleri ariza verip koyulasmaya baslamisti. İyi dayandigini Samsunga da soyledim aslinda.. LED degisim icin sacma fiyat vermislerdi, vazgecmistim.
Bunlarin omrunu ancak laboratuvardaki muhendisler ve/ya diger calisanlar bilir. Aging testine sokuyorlardi sanirim. Bakarsin ilk gunden burn-in olusur bakarsin senelerce olusmaz.her gün 100 parlaklıkta sabahtan akşama kadar ulusal kanal izlemezse bişey olmaz zaten kolay kolay. @Tayfunns la hesapladık 5 yıl falan ömrü var düzgün kullanımda oledin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 yıldan sonra da hafif bir yanık başlıyor, kullanılmaz hale gelmiyor yani
Futbol için en iyi tv plazmaydı belki hala öyledirBunlarin omrunu ancak labortuvarda claisan muhendisler ve/ya calisanlar bilir. Aging testine sokuyorlardi sanirim. Bakarsin ilk gunden burn-in olusur bakarsin senelerce olusmaz.
Plasma icin de zamaninda ayni soylemleri yaptilar 15 yili devirdikO zaman LCD alanlarin ledleri patladi ben kullanmaya devam ediyorum, hafif burn-in var o da benim hatam parlakligi kontrasti dibe dayayip ne diye ekrani kaparsin sonrasinda ama zaman gectikce belirsizlesti, gorulmuyor. Tabi bu TVlerin LCDye gore daha ozenli kullanilmasi gerek.
Hala oyle..hareket cozunurluklerinin yuksek olmasindan dolayi. Pioneer Kuro / Panasonic Plazma kullanicilari bunu bilir.Futbol için en iyi tv plazmaydı belki hala öyledir
Ben çocukluğumda izlediğim futbolun tadını alamıyorum artık para veriyoruz eşşek yüküyle 30fps futbol izletiyorlar bizeHala oyle..hareket cozunurluklerinin yuksek olmasindan dolayi. Pioneer Kuro / Panasonic Plazma kullanicilari bunu bilir.
Nadir durumlardan biri olabilir, o dönem bunlardan Samsung binlerce satmıştır sanırım. Başka böyle durumlar varsa Samsung o Tv icin paneli nereden almışsa o panelin kalitesi ile ilgili bir durum vardır diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şu oled alma yanar tayfaya da miniledin yıkılmaz olduğunu göstermek için şu iki fotoğrafı atayım qn90b Samsung miniled tv garanti bittikten 6 ay sonra DSE oluştu
Aynen, CRT super akici oldugundan zaten noksanligi hissetmiyordu. Ulkedeki TV yayinlarinin cogu 1080p bile degil, 720p cogu. 4K tek tuk vardi.Ben çocukluğumda izlediğim futbolun tadını alamıyorum artık para veriyoruz eşşek yüküyle 30fps futbol izletiyorlar bize
hocam bu ne sıklıkla duruyor ya kaçırdım ben55u95a 35 k ya satılıyordu dün Amazon ve Trrendyolda, onu tavsiye ederim hocam
bu yeter bütçeyi zorlamazevlilik hazırlığına başladım tv lazım ne alınmalı film ve futbol için