32x frame genama pro max multi frame genli
32x frame genama pro max multi frame genli
spekülasyon haberi gerçek gibi paylaşıp etkileşimden ekmek yeme olayıbeyler ben olayı çözdüm pc hocası hesabını caldırmıs calan kisi rtx 50 super serisi cıkıyor diye trollüyor![]()
he doğrudur
![]()
Nvidia may have RTX 5000 Super GPUs ready, but costly 3GB GDDR7 is holding them back
The latest RTX 5000 Super story, which comes from VideoCardz, claims that Nvidia has told the board partner holding onto the card that it can't be released...www.techspot.com
şunu buldum b en
PC Hocası ShiftDelete gibi "Dünyada İlk İnceleme" videosu yapıyormuşnvidia bunun üstüne super düper ti pro max serisini cıkarır simdi
Hemen hemen öyle olur vram değişecek bide 100 fps yerne 105 108 110 113 o şekil yaniRtx 5080 super , rtx 5080 den fark olarak sadece VRAM mi değişecek yoksa daha güçlü mü olacak ?
Örneğin 100 fps yerine 110 fps mi verecek ?
evet performans artıyor, cuda çekirdekleri falan artıyorRtx 5080 super , rtx 5080 den fark olarak sadece VRAM mi değişecek yoksa daha güçlü mü olacak ?
Örneğin 100 fps yerine 110 fps mi verecek ?
spekülasyon haberi gerçek gibi paylaşıp etkileşimden ekmek yeme olayı
4000 serileri için öyleydi 5000 serisi ile birlikte ram krizi de oldu o yüzden bende aynı olmasının imkanı yok bu şartlardasuper serileri ya ana seriden daha ucuza ya da aynı fiyata çıkıyor haberin olsun. msrp olarak böyle yani
öyle bi olur ki4000 serileri için öyleydi 5000 serisi ile birlikte ram krizi de oldu o yüzden bende aynı olmasının imkanı yok bu şartlarda