Tiktok’Da Panel/Sanal ile Övünenler Neden Var?

HdFranc

80+
Reaksiyon skoru
2
Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?

Asil bomba olani kral adresim yazmadi ciddiyim bilinmiyor dedi kuzenimle bana
Tamam ya yazmadı anladık ne çıkaralım bu durumdan ben bunu anlamıyorum özel insanlarmışsınız demekki :D. Sanki konu açmanın nedeni ben panelde yokum haberiniz olsun diye gibi. Ben bahsettiğim her şey de bizzat canlı canlı kendi gördüklerimi söylüyorum.

Tamam ya yazmadı anladık ne çıkaralım bu durumdan ben bunu anlamıyorum özel insanlarmışsınız demekki :D. Sanki konu açmanın nedeni ben panelde yokum haberiniz olsun diye gibi. Ben bahsettiğim her şey de bizzat canlı canlı kendi gördüklerimi söylüyorum.
Alakasi yok hocam benim dedigim tiktokda neden bu şahislar var onu soruyorum izleseniz az bucuk yok 2016 2018 ck7 "reklam yapmam" matsessa zamanlari veya 2020 sanal bunlari goruyorum nedensizce hesabim yok ama cok karsima cikiyor

Arkadaş çok şanslı Olm nasıl özel deil

Alakasi yok hocam benim dedigim tiktokda neden bu şahislar var onu soruyorum izleseniz az bucuk yok 2016 2018 ck7 "reklam yapmam" matsessa zamanlari veya 2020 sanal bunlari goruyorum nedensizce hesabim yok ama cok karsima cikiyor
Çünkü o platform artık mafyacı kötü çocuk ergenciklerin elinde ondan. Normal bir bireyin o platformda işi yok zaten

Tiktok Instagram ney ilgini çekerse neyi izliyorsan onu çıkarıyor karşına genelde banada nadiren çıkıyor bazen blocklayıp geçiyorum

Tiktok Instagram ney ilgini çekerse neyi izliyorsan onu çıkarıyor karşına genelde banada nadiren çıkıyor bazen blocklayıp geçiyorum
Benim korkum oldugu icin cok baktigim icin cikariyor anladim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş çok şanslı Olm nasıl özel deil
Baktik ikimizede ikimizdede bilinmiyor dedi bakistik bi iki sn

Son düzenleme:
korkudan ziyade daha çok kendini masum gibi gösterip gizliden gizliye kendini yüceltmeye çalışıyosun gibime geldi sanki
Asla alakasi yok hocam yuceltmem bile forum adi versem reklam olur rehber var benim diger forumda panelden nasil korunuruz diye onu ben yazdim sizede danismak istedim

kusura bakma açtığın iki konuda bunla alakalıydı hesabında yeni şüpheli gelmişti ondan yazdım
Yok hocam valla yok ne telegramim var nede dc dc var ama sadece muratabigf sunucusundayim okadar bu zamana kadar asla bulunmadim sadece bakip ciktim meraktan dolayi dahada isim olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,798
Üyeler
200,785
Son üye
sivasketesi15

Geri