Yeni Asus OLED Monitörler Sızdırıldı

Bana da büyük geliyordu ama alıştım gibi.
Başta rahatsız oluyordum şimdi Okey gibi ya modundayim.
Ama dedigin gibi hiçbir zaman 27'nin işte bu abi ya rahatlığını vermiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garip bir cümle silsilesi kurdum ama anlamışsındır jsjsjsjsjss.s
İşte ben okey ya diyemiyorum çünkü masa ile oturma mesafem çok az resmen monitörün dibine giriyorum 27 inç trk geçerim her zaman bu sefer woled deneyelim dedik iyice batırdık hem 32 inç aldım hemde 3 .nesil woled :( sırf 4k WOLED diye aldım yoksa 4K olmasaydı yüzüne bakmazdım.

Anladım tabikide hocam ayıpsın ajfkfkajsjjfjs

32 ye daha cok talep var bence ondan böyle

PG32UCDN

Penta Tandem panel
Trueblack600
1080p 680hz
1440p 520hz
4k 360hz
Windows uyumlu Dikey Rgb şerit
Blackshield kaplama

Bunlar banko özellikler

XG27ACDMSR

Trueblack500
Penta Tandem panel
Blackshield kaplama
1440p 27'' 320hz
Doğru hocam daha çok talep var ama benim kişisel tercihim her zaman 27 olur ya tam bana göre bir panel boyutu :) tam kıvamında dediğim panel boyutu 27 inç

İşte ben okey ya diyemiyorum çünkü masa ile oturma mesafem çok az resmen monitörün dibine giriyorum 27 inç trk geçerim her zaman bu sefer woled deneyelim dedik iyice batırdık hem 32 inç aldım hemde 3 .nesil woled :( sırf 4k WOLED diye aldım yoksa 4K olmasaydı yüzüne bakmazdım.

Anladım tabikide hocam ayıpsın ajfkfkajsjjfjs

Doğru hocam daha çok talep var ama benim kişisel tercihim her zaman 27 olur ya tam bana göre bir panel boyutu :) tam kıvamında dediğim panel boyutu 27 inç
1-2 nesil daha bekle sen. LG Trueblack1000 panel üzerinde calısıyordu bir de bakarsın. 2028 de gelir. Sonra ucwmg satar ömürlük bir modele gecersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
OLED teknolojisi öyle bir noktada ki şu an her yeni monitorde değişiyor gelişiyor. ben şu an 322ur ile mutluyum en az 3-4 yıl kullanırım rahat. O ara ne çıkarsa onu alırım. bu piyasayı takip etmek imkansız yakalamak imkansız çok hızlı.

OLED teknolojisi öyle bir noktada ki şu an her yeni monitorde değişiyor gelişiyor. ben şu an 322ur ile mutluyum en az 3-4 yıl kullanırım rahat. O ara ne çıkarsa onu alırım. bu piyasayı takip etmek imkansız yakalamak imkansız çok hızlı.
Bozulana/yanana kadar kullan 15-20k saat ömür sunar o monitör

Konudan bağımsız aynı anda 2 hdmidan yan yana görüntü gösterebilme hangi özellik oluyor monitörlerde

Geri