Çözüldü✓ Sahibinden Rtx5070 Alınır mı?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 9070xt varken alınmaz

ayrıca 9070xt varken alı

Kral sence ilk attığın kart alınır mı? yoksa max inidirim bumu

ayrıca 9070xt varken alınmaz
Keşke 9070 xt nin Fiyatı Artmasa da alabilselerdi be dost

rx 9070 ile 5070 denk fiyat şuanda

1786112805818.webp

Beyler adam ASUS TUF modeli atmış, siz giriş seviyesi soğutma çözümleri sunan modelleri tavsiye olarak öneriyorsunuz.

Kral sence ilk attığın kart alınır mı? yoksa max inidirim bumu
bence bu fiyata asla alınmaz da alacaksan da gainward olanı al

Beyler adam ASUS TUF modeli atmış, siz giriş seviyesi soğutma çözümleri sunan modelleri tavsiye olarak öneriyorsunuz.
he öyle mi olmuş, tamamdır o halde ikinci el karta sıfır parası bağlasın nakit şekilde. saçma olduğu bariz belli fiyatın. gainward soğutması gayet iyi atrıca

vatan gece indiriminde asrock 36k
Onu gördüm ya Bedava

1786112961269.webp

1786112963851.webp

Ama malesef Fiyat denkleri kartlar bunlar :(
Bunların arasından da kesinlikle 5070 yani

Ama Forum sahibi arkadaş uzun ömürlü olsun derse 4-5k ödemeli Oyun zevki en üst seviyeye çıkcak 9070 xt alınmalı sana katılıyorum

Fark etmez Adam sıfır 5070 parası ödeniyor Ona bakarsan 2 nci el 5070 ler 28-30 a satılıyor

28-30k ya alınmalı 2nci el alınacaksa Değişecek tek şey max 10-12 derece Ve malzeme kalitesi görünüm
Ürün 2nci birde sıfır gibiyse iyi kullanıldıysa 10-12 lik derece performansını verebilir

bence bu fiyata asla alınmaz da alacaksan da gainward olanı al

he öyle mi olmuş, tamamdır o halde ikinci el karta sıfır parası bağlasın nakit şekilde. saçma olduğu bariz belli fiyatın. gainward soğutması gayet iyi atrıca
Ahmet, senin derdin ne bilader benle, sana giren çıkan ne anlamadım, bırak konu sahibi cevap versin.

RTX5070 ilandaki alınır mı sizce güvenilir mi?.
o furmark testi çok namuslu gelmedi hocam. test hep alt+tab da yapılmış 1500 fps 600fps bunlar 5070 için hayal ötesi değerler
fan ayarı ile de oynanamış test boyunca fan manuel %100 çalışmış son saniye %55 kendi indirmiş benim tahminim

Geri