❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

Harcadığı elektrik 90 watt yazıyor.Muhtemelen merkezdeki 4 ünün toplam gücü 40-50 watt subwoofer ise 40-60 watt arasıdır ona göre alın 600 watt dedikleri anlık tepe değerdir

Bende samsung c450 var hala kullanıyorum memnunum 3kya almıstık forum sayesinde :D

harman kardon hwq70r var, samsung eskiden bu soundbarları harman kardon adıyla satıyordu. sonradan samsung soundbar diye satmaya başladı. pcde hdmi ile iyi iş görüyor

Samsung 75 inch bi tv var ona alabilirim aile evi için, iş görür mü?
Tv de Q-Symphony desteği varsa sound bar ve tv hoparlörü ayni anda kendini ayarlıyor en ucuz modemi b650f ve üzeri desteği oluyor ben q800c kullanıyorum 65ls03 ikisi bir çok da verimli film falan izlerken

ben çektim 1tane geçen sene 8k kusür tl bi ara alacaktım para yoktu ertelemiştim. şimdi 6,500tl aldım kupon vardı.
Ürün nasıl hocam kurulum yaptınız mı? Tekrar indirime girmiş sipariş cektim.

Ürün nasıl hocam kurulum yaptınız mı? Tekrar indirime girmiş sipariş cektim.
bugün kargoladılar hocam :D klasik mediamarkt. kendi şehrimden gelecek . yarın herhalde gelir diye düşünüyorum
edit: ürün araba sığmaz diye mağaza teslim almadıydım hata ettim herhalde

bugün kargoladılar hocam :D klasik mediamarkt. kendi şehrimden gelecek . yarın herhalde gelir diye düşünüyorum
N11 üzerinden aldım ben de. Sayfada yurtiçi kargo gözükmesine rağmen Media Markt kargo yazıyordu. Çanakkale mağazadan, kendileri getirecekmiş. Ev ile mağaza arası yürüyerek 30dk. Gelemedi 8 ağustostan beri. Ne n11, ne kendi mh yardımcı olmadı gibi bir şey. N11’den mağazaya sorunca “mağazadan gelecek, o yüzden takip no yok. Gelmeden arayacaklar.” Dediler. Gevşekliğe bak.

Az önce teslim edildi hocam😄😄 birazdan montaj yaparım, siz yaptınız mı?

Harcadığı elektrik 90 watt yazıyor.Muhtemelen merkezdeki 4 ünün toplam gücü 40-50 watt subwoofer ise 40-60 watt arasıdır ona göre alın 600 watt dedikleri anlık tepe değerdir
O ses gücü çekilen güç ile alakası yok. 600w kesinlikle tepe değerdir.i Rms en fazla 60 wattdır. Tüm ses sistemleri tepe değerini etiketine yazar. Son ses açamayacağınıza göre 6w 10w civarı makul değerde kullanılır. 600w ile 10000000e ev kullanıcı için fark etmez. 10w gücünde kullanacak çünkü. Önemli olan ses kalitesi. Ses kalitesi için takıntılı olmayan çoğu kullanıcıyı mennun eder bu sistemler.

Son düzenleme:
Kurulum yaptım.Normal Tv izlerken ses çok kısık çıkıyor ekolayzır ayarı yapmama rağmen ama BT ile tel bağlayınca ses çok iyi max % 20 açabiliyorum sonrası çok gürültülü. Seç izle platformlarında performans tv kanallarına göre daha iyi geldi bana nedense

Kurulum yaptım.Normal Tv izlerken ses çok kısık çıkıyor ekolayzır ayarı yapmama rağmen ama BT ile tel bağlayınca ses çok iyi max % 20 açabiliyorum sonrası çok gürültülü. Seç izle platformlarında performans tv kanallarına göre daha iyi geldi bana nedense
Gereksiz yüksek sesi. %18-20 den sonra komşuları kesin rahatsız edecek ama ürünün gercek performansı da tam o seviyeden sonra hissediliyor

alan arkadaşlar memnun mu? tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum

Geri