SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,450
Rampage sealiteMarka model nedir hocam sizin şuan ki kasanızın
Rampage sealiteMarka model nedir hocam sizin şuan ki kasanızın
kasanın fan kalitesi nasıl hocam ?Rampage sealite
benim eski rx6700 üm hotspot da 112 görmüştü tf8 varken biraz oc yapmıştım : )Arkadaşlar yeni OEM kasa aldım Furmark teslim aşağıdaki gibi sistemim de ryzen 5 7500f ve poworcolor hellhound rx 9070 xt 16 gb ram sonuçlar nasıl sizce sıcaklık
Alıntıyı görüntüle
Büyük ağır oyunlarda oynamıyorum hocam da test yapmak istedim bu sonucu görünce moralim bozuldu biraz daha dün geldi kasa incehesaptanhotspot olması gerekenden 5-6 derece fazla kasa içi hava akışı kötü olabilir bence çok büyük sorun yok furmark ekran kartını en üst derecede zorlayan tek uygulama önemli olan o derecelere AAA oyunlarda çıkmaması
bana da öyle geliyor hocam incehesapa destek talebi de açtım bakalım ne diyeceklerbenim eski rx6700 üm hotspot da 112 görmüştü tf8 varken biraz oc yapmıştım : )
ama 0 alınan kart da bu kadar eşik olması saçma
Aksine çok iyi, gigabyte hariç hepsi çok iyi benimki 78 de mesela şuan uv var 69bu neslin hotspot ve vram ısıları korkunç
furmark 2 test rica edeyim 5dk çalışsa yeterAksine çok iyi, gigabyte hariç hepsi çok iyi benimki 78 de mesela şuan uv var 69bir tane üzerinden değerlendirmeyin
sonuç ne hocamBende gainward phyton 5070 furmark yapıcam şimdi bakalım ne sonuçlar cıkacak kasa lianli v100r
Hotspot aşırı fazlaArkadaşlar yeni OEM kasa aldım Furmark teslim aşağıdaki gibi sistemim de ryzen 5 7500f ve poworcolor hellhound rx 9070 xt 16 gb ram sonuçlar nasıl sizce sıcaklık
Alıntıyı görüntüle