- Konu Sahibi Konu Sahibi
18 yaşında olduğum için birde liseyi bitirmediğim açık olarak devam ettiğim için ilk açıktan liseyi bitiricem sonra ya otelde bellboy olmayı denerim yada inşaat da amele olurum 2k 2.5k amele maaşı 3 ay çalışırım etti 180k öyle düşünüyorum1- sigortalı iş bulunacak
2- saygınlık kazanılcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca ben hayatımı değiştirmek derken boks yapan mma dövvüşen birisi varsa nereye başvurabilirim belediyenin spor salonları kayıt alıyormu öğrenmek istedim ben kısaca hayatımı aktivitelerimi görünüşümü azda olsa düzelt mek istiyorum demek istediğim şey bu18 yaşında olduğum için birde liseyi bitirmediğim açık olarak devam ettiğim için ilk açıktan liseyi bitiricem sonra ya otelde bellboy olmayı denerim yada inşaat da amele olurum 2k 2.5k amele maaşı 3 ay çalışırım etti 180k öyle düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben tiktok vve instagramı neredeyse hiç kullanmıyorum sadece sevgilime yazıyorum aradada tiktokta gezip bir gün 3 saat boyunca sadece repost arıyorum bu kadar genellikle çoğu zamanımı bilgisayarda oyun oynayarak geçiriyorum ve bundan sıkıldım ayrıca yazılım dili derken nerden kurs alabilirim bilmiyorum ama ben nedense boksör olmak istiyorum vicudumda yatkın genetiğim kalın bir göğüs kafesine sahibim bu mma lerdekine benziyo estetik olmaya bilir ama gayet iyi bir genetiğim var hayalimde boksör olmaktı.X varsa mutlaka sil ve instagram tiktok eğer zamanını çok alıyorsa birini sil almıyorsa çok problem yok açıkcası.