qBedirhanq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Başlığı yanlış yazdım fakat düzeltemiyorum telefonda ikenSon gunlerde incehesaptan bitfenix sepii black kasalı bir sistem aldım bunun ön paneli cam ekran kartını takmak icin acmam lazım fakat daha once boyle bir kasa kullanmadigim için açmayı bilmiyorum nasıl açabilirim?
? icerden vidali kasayi ilk kez senden duyuyorumİçeriden vidalı olabilir. Veya çekip çıkartmalı olabilir. Bakıp bulman lazım.
Git Türkçe öğren de gel bu nasıl yazı doğru bilgi ama anlaşılmıyorKanka vida şrylerini bul döndüeerek aç olmazsa sola çek camı yukarıya kalfırmaya çalış yada ilk yukraıya kaldırmaya çalış sola çek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Deneyerek. Bylcan şansın yok
telefonla yazıom knkGit Türkçe öğren de gel bu nasıl yazı doğru bilgi ama anlaşılmıyor
Zor degil teoride bende biliyorumde pratikde kendi sistemim olunca yanlış yapmamak icin kırk takla atıyorum. calisiyor suan imzamdaki sisteme elveda? icerden vidali kasayi ilk kez senden duyuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani ben olsam burda sormak yerine denerdim yani o kadar zor bir sey degil ya vvidalidir yada bir yerlerden cekmen gerekiyordur baska olasilik yok ki zaten koselere ve kanarlarina bak veya Camin kasanin arka tarafinda usb lerin vs. oldugu taraftaki kenarina bak ufak bir bosluk vs. vardir belki
yani genelde ya vidalidir ya ekmeli onun disinda gormedim hic
He simdi anladim yeni bir sey alinca yaninda otoamatik gelen cizerim kirarim korkusu na yaklanmissin o zaman normal bende ilk kez kasanin icini acacan temizlik veya bir sorun icin falan sandimZor degil teoride bende biliyorumde pratikde kendi sistemim olunca yanlış yapmamak icin kırk takla arıyorum calisiyor suan imzamdaki sisteme elveda![]()