hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
hocam ekran kartı için aldım zaten bu fiyata bu sistemi bulmak zor o ekran kartıyla ssdyide okuma yazma sayılarından dolayı değiştirecektim 1 2k koyuyordu üstüne biraz pahalı geldi çok sorun olursa sonradan satar değiştiririm yada ekleme yaparım artıkBiraz pahalı gözüktü ama cok az ssd ucuz biraz
hocam ekran kartı için aldım zaten bu fiyata bu sistemi bulmak zor o ekran kartıyla
ayrı ayrı almayıda çok düşündüm hocam ama ayrı kargosu şeyiylede çok uğraşmak istemedim üstelik keşke geçen hafta alsaydım o zaman aynı sistem 75e falan geliyordu her hafta artış olduğu için artık alayım geçeyim dedimEvet yani pahalı demedim ayrı alsan biraz daha ucuz olurdu 4 5k fln belki ama toplu almakda iyi
750w az mı kalır ya hocamPsuyu kesinlikle değiştirmen gerekiyor hocam hayırlı olsun.
Kaliteli olsa belki yeterli olabilir fakat James Donkey750w az mı kalır ya hocam
hocam kasa ile ssdyi değiştirecektim normalde ama çok fiyat farkı koyuyordu keşke kasayı değiştirseymiştimjames eşşekten kurtulunda gerisi iyi hayırşı olsun
Bu paraya ssd kesinlikle gen4 olmalıymış. Ve psu sağlam bir marka değil dün şöyle bir sistem paylaşılmıştı birkaç değişiklik ile 70 civarına geliyor bakabilirsin.merhabalar dün incehesaptaki cuma indirimlerinden bu kasayı aldım sizce nasıl? eksiklerini söylerseniz sevinirim ben ssd kısmında bi eksik oldugunu düşünüyorum ama sonradan yetmezsede eklerim
www.itopya.com
İade edip ozelleştirerek bunu alabilirsin 6 taksit var psuyu da değiştirmen gerekmez. Bu daha mantıklı olcakBu paraya ssd kesinlikle gen4 olmalıymış. Ve psu sağlam bir marka değil dün şöyle bir sistem paylaşılmıştı birkaç değişiklik ile 70 civarına geliyor bakabilirsin.
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com