Yeni Sistem'mim Puanlarmısınız?

Reaksiyon skoru
12
merhabalar dün incehesaptaki cuma indirimlerinden bu kasayı aldım sizce nasıl? eksiklerini söylerseniz sevinirim ben ssd kısmında bi eksik oldugunu düşünüyorum ama sonradan yetmezsede eklerim

Ekler

• 1000090751.webp
    1000090751.webp
    61 KB · Hit: 90
Biraz pahalı gözüktü ama cok az ssd ucuz biraz
hocam ekran kartı için aldım zaten bu fiyata bu sistemi bulmak zor o ekran kartıyla ssdyide okuma yazma sayılarından dolayı değiştirecektim 1 2k koyuyordu üstüne biraz pahalı geldi çok sorun olursa sonradan satar değiştiririm yada ekleme yaparım artık

Evet yani pahalı demedim ayrı alsan biraz daha ucuz olurdu 4 5k fln belki ama toplu almakda iyi
ayrı ayrı almayıda çok düşündüm hocam ama ayrı kargosu şeyiylede çok uğraşmak istemedim üstelik keşke geçen hafta alsaydım o zaman aynı sistem 75e falan geliyordu her hafta artış olduğu için artık alayım geçeyim dedim

Psuyu kesinlikle değiştirmen gerekiyor hocam hayırlı olsun.

merhabalar dün incehesaptaki cuma indirimlerinden bu kasayı aldım sizce nasıl? eksiklerini söylerseniz sevinirim ben ssd kısmında bi eksik oldugunu düşünüyorum ama sonradan yetmezsede eklerim
Bu paraya ssd kesinlikle gen4 olmalıymış. Ve psu sağlam bir marka değil dün şöyle bir sistem paylaşılmıştı birkaç değişiklik ile 70 civarına geliyor bakabilirsin.

Bu paraya ssd kesinlikle gen4 olmalıymış. Ve psu sağlam bir marka değil dün şöyle bir sistem paylaşılmıştı birkaç değişiklik ile 70 civarına geliyor bakabilirsin.

İade edip ozelleştirerek bunu alabilirsin 6 taksit var psuyu da değiştirmen gerekmez. Bu daha mantıklı olcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,939
Son üye
Cemkayaa

Geri