Bilgisayarımı Topladım Bios Ekranını Gördüm Adım Adım Ne Yapmam Lazım

9800x3D , x870 gigabyte ice, 5070 ti, 16x2 cl30 6000 mhz, bende yapmalı mıyım sence?
Yapmaman için önünde hiçbir sebep yok. Bu ayarları yaptık işlemci yandı gibi de durum yok zaten İşleminin maksimum sıcaklık limitine dokunmayacağız

win11 pro kurmayı planlıyorum işlemcim r7 9800x3d diğer sistem özelliklerini imza kısmımdan görebilirsiniz undervolt yapmayı düşünüyorum detaylıca anlatabilecek varsa çok yardımcı olur bana ram larımıde 6000 mhz cl28 30 fln planlıyorum bana nasıl yapıldıklarını anlatırsanız çok iyi olur

@Efe D.
@MeGaDave06
@dombikpanda

Hocan siz topladınız bankada borçlarını isticek artık hayırlı uğurlu olsun

Daha yüksek performans daha düşük voltaj bence yeterli sebepler
kanka ram konusunda hala anlamadım attığın videoda adam cl 32 yapıyo ben nasıl değiştircem fln hiç bir fikrim yok detaylı bir anlatım lazım bana

Sistem toplarken niye çorba yapıyosunuz

kanka ram konusunda hala anlamadım attığın videoda adam cl 32 yapıyo ben nasıl değiştircem fln hiç bir fikrim yok detaylı bir anlatım lazım bana

O zaman ellemenizi tavsiye etmiyorum aslında çok açık bir video.

Kullanan görmedim hiç
Ben kullanıyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem toplarken niye çorba yapıyosunuz
Sistemi çorba yapmıyoruz elimizin altında olan şeyi daha da iyi bir şekilde değerlendirmeye çalılışıyoruz ve yapılan işlemler karışık işlemler değil size öyle geliyor. Bu yaptığımız işlemcilerin kedni desteklediği hatta her sene üzerine daha da çok koyduğu teknolojiler.

O zaman ellemenizi tavsiye etmiyorum aslında çok açık bir video.
ayarları anladım evet ama demek istediğim cl 32 yapmış ya cl 30 cl28 yazsam nasıl ayarları değiştirmem lazım ne yapmam lazım o var

Geri