🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

Hocam a9 plus a 3950 ultra koymuşlar daha üstü çıktıysa da pratik bir anlamı var mı ki , optik swtich bilmiyorum ancak optik switchli 3950 ultralı da 3k ya bulunur diye tahmin ediyorum , 8k ya karbon magnezyum falan malzeme bambaşka kendi piyasası var anlayabiliyorum

3950 Ultra ATK'nın kendi sensörü hocam. Düz 3950 ve optik Switchli evet bulunabilir ama MCU'su genellikle eski nesil oluyor bir faredeki en önemli şey MCU'dur. Magnezyum CF falan onlar bambaşka şeyler zaten.

Dareu a950 wing aldım bende 2.5k ya 8k dounglesi var. 35 gram bide o hafifligi veren yok baya güzel mouse. Niyeyse hiç görmüyorum forumlarda veya başka bir yerde . İncelemeleri yabancı youtuberlerden bakmıştım

Zamanında araştırdım güzel mouse ama site güvenilir mi

scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan kişiler var mıdır acaba? faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat sonucu yine aynı olacaksa biraz erteleyip pahalı bir model alma kanaatindeyim.
5 aydir kullaniyorum pil konusunda sıkıntı yaşamadim . Büyük eller için uygun ben gayet memnunum

Marka için soru işaretleri olan varsa 3.5 yıl önce, beni idare etsin diye darmoshark m3 almıstım. O kadar alıştım ki hala aynı mouse kullanıyorum. Razerı fln bir kenara attım. Mouse u kadar hor kullandım ki hala nasıl çalıştığına şaşırıyorum. Yere fırlatmadığım mı kaldı, masaya sertçe 10 larca kez vurdum. Ne yazılım güncellemesi yaptım ne uygulamasını kurdum. 1 kere bile temassızlık yaptığını baglantının koptugunu hatırlamıyorum. Sarjı da çok iyi gidiyor. Bana dayanıyorsa herkese dayanır :D

Benim m3 deneyiminden sonra markaya güvenim artmış durumda.

Son düzenleme:
Site güvenilir mi hiç kimsenin fikri yok mu

düz m3 ü kullanıyorum ilk geldiği zaman almıştım gayet güzel bu da tahminimce gayet güzeldir alınabilir gibi görüyorum.

Geri