- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle olsa şuan 1 tane stok kalmamıştıBu fiyata kasayla beraber gelse mükemmel olurdu
Öyle olsa şuan 1 tane stok kalmamıştıBu fiyata kasayla beraber gelse mükemmel olurdu
sistem bileşenlerini yazdım. 1000w önerdi ama bu fiyata bu alınır dedi. 850w zaten fazlasıyla yetiyormuş dedi ChatGBT abimBana da 1000w al, 850w sınırda dedi...
Beyler lian li sx850p 6600 lirayken nzxt c850 6300 e alınır mı ?Dün lian li sx850p aldım. Hangisi daha iyidir ?
![]()
Lian Li SX850P Beyaz 850W 80+ Platinum ATX Power Supply (G9P.SX0850P.W000.EU) - incehesap.com
Lian Li SX850P Beyaz 850W 80+ Platinum ATX Power Supply (G9P.SX0850P.W000.EU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Kaça düştü dün buDün lian li sx850p aldım. Hangisi daha iyidir ?
![]()
Lian Li SX850P Beyaz 850W 80+ Platinum ATX Power Supply (G9P.SX0850P.W000.EU) - incehesap.com
Lian Li SX850P Beyaz 850W 80+ Platinum ATX Power Supply (G9P.SX0850P.W000.EU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu indirimde değildi ben fiyatı makul gördüğümden aldım. AI da arattığımda lian li sx850p daha iyi diyor ama yine de kullanıcı yorumlarını merak ettim.Kaça düştü dün bu
Hayırlı olsun 10 yıl garanti veriyorum diyen hiç bir Psu bizi üzmez diye tahmin ediyorum evet ikisi yakın gibi.Bu indirimde değildi ben fiyatı makul gördüğümden aldım. AI da arattığımda lian li sx850p daha iyi diyor ama yine de kullanıcı yorumlarını merak ettim.
Bazen kendi kendiliğine fan açıp kapatıyor, zero rpm'i hassas ayarlanmış. Çok sesli değil ama bazıları önemsiyor bunu.Rajinteke göre 1k fazla vermeye gerek var mı buna ? ikisi de A tier gözüküyor - Enermaxı eledim her ne kadar düzeldi deselerde yerli yabancı fan sesinden rahatsız olan baya adam olmuş - F/P ürzün bazında
Lian li platinum seviyesinde bir güç kaynağı. Lian li tercih ederdim.Bu indirimde değildi ben fiyatı makul gördüğümden aldım. AI da arattığımda lian li sx850p daha iyi diyor ama yine de kullanıcı yorumlarını merak ettim.
Hayırlı olsun 10 yıl garanti veriyorum diyen hiç bir Psu bizi üzmez diye tahmin ediyorum evet ikisi yakın gibi.
Lian li platinum seviyesinde bir güç kaynağı. Lian li tercih ederdim.
Tabi ki nzxt daha iyi. Bende nzxt aldım lian li nin kutusunu açmadan iade edicem..Fiyat değişmemiş ek olarak world card ile alırsanız world mobilden idefix kampanyasına katılıp 300 tl world puan kazanabilirsiniz. 6000 liraya geliyor.Bu mu yoksa raijintek cratos mu?