🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

Bi ara Şok marketlerde Sariyer Kola 1 Litresi 15 liradan satılıyodu isteseler bu fiyatlara satarlar 10 lira maliyeti yoktur şunun

Karaktersiz bunlar sudan ucuza bu zıkkımı satıyorlar, üç harfli marketlerde 6-7 liraya satılan yarım litre suyu 20-30 liraya satıyorlar. 20 liraya su olur mu ya? Migros alışveriş yapacağım en son market zinciridir.

boykot ayağına yer kapmaya çalışıp kendi de pepsiyle iş yapan işgüzar firma :D
Eylül 2025'de patlak veren o olay sonrası adamlar çıktı açıklama yaptı 2024 yılından önce işbirlikleri varmış ancak 2024 yılında tamamen her şeyi sonlandırmışlar yani boş karalama kampanyası çıktı o :D Sen yaklaşık 11 ay geriden geliyorsun gibi dostum

Eylül 2025'de patlak veren o olay sonrası adamlar çıktı açıklama yaptı 2024 yılından önce işbirlikleri varmış ancak 2024 yılında tamamen her şeyi sonlandırmışlar yani boş karalama kampanyası çıktı o :D Sen yaklaşık 11 ay geriden geliyorsun gibi dostum
e şok marketten alsan yine israil kazanacak, yukarda şokta sarıyer şu fiyata satılıyo demişsin. bu boykot olayı o kadar saçma ki, tekil tüketici olarak bu düzeni yıkman çok zor demiyorum imkansız diyorum. ben ayda yılda bir kola alıyorum ama şu konularda kola boykot görünce çok anlamsız geliyor. şokun sahibi murat ülker, israil ile sürekli ticaret içinde. günümüze kadar yaptıkları belli zaten. alan alsın almayan almasın boşverin birader.

Gerçekten ucuz olması yarıyor 1.5 lt suyu 15 TL'ye aldım

Hayırlı olsun hocam bende 60lt aldım arkadaşımla stoklamak için evde önceki indirimden kalan pepsiler vardı onlar biterken iyi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pepside var
60 litre nasıl alıyorsunuz maksimum 6 tane almanıza izin veriyor

En fazla 4 adet alınabiliyor daha fazla alabilmek için yapılacak bir şey varmı

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Geri