Ryzen 7 9700x Gerçekten Bazı İnsanların Söylediği Kadar Kötü Mü?

arasında rakam olarak çok fark yok o yüzden attım hocam 9700x daha güncel işlemci değil mi, zen4 zen5 fark varmı arasında.
Hocam o iş tam zen 4 ,zen5 şeklinde çalışmıyor işlemcinin özelliklerine göre

arasında rakam olarak çok fark yok o yüzden attım hocam 9700x daha güncel işlemci değil mi, zen4 zen5 fark varmı arasında.
Şu anlık 9700X ideal. İleride X3D geçince yeni gelen AM5 işlemcilere bakarsın, şimdiden hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlemciye thermalright burst assassin 120 gider mi ya. https://www.idefix.com/thermalright...-sogutucu-tf7-termal-macun-dahildir-p-5291599
Troyla 1300e geliyor. Hemen bi hava soğutucu almam lazım bugün kargoya verilsin diye.
Soğutacaktır diye düşünüyorum, denemek lazım. Videoda 9800X3D için testler var, 9700X göre daha çok güç tükettiğini videoda değiniyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Benim mantığımda eğlence amaçlı ya da iş amaclı alsanız bile bilgisayarlar birer yatırım aracı. Eskidiğinde ya da upgrade yapmak gerektiğinde bir şekilde el değiştiricek aletler. Hal boyleyken ikinci el pazarında X3D işlemciler cok daha fazla ilgi çekmekte. İlanları kontrol edip hareket etmekte de fayda oldugunu düşünüyorum. Yani kısacası suan vereceğin karar ilerde pcni upgrade etmeni ya da satmanı zorlaştıracak ya da kolaylaştıracak şeyler olucak . Son olarak benim de onerim 7800x3d den yana.

Benim mantığımda eğlence amaçlı ya da iş amaclı alsanız bile bilgisayarlar birer yatırım aracı. Eskidiğinde ya da upgrade yapmak gerektiğinde bir şekilde el değiştiricek aletler. Hal boyleyken ikinci el pazarında X3D işlemciler cok daha fazla ilgi çekmekte. İlanları kontrol edip hareket etmekte de fayda oldugunu düşünüyorum. Yani kısacası suan vereceğin karar ilerde pcni upgrade etmeni ya da satmanı zorlaştıracak ya da kolaylaştıracak şeyler olucak . Son olarak benim de onerim 7800x3d den yana.
hocam açıkcası fps olarak çok fark oynamıyor ayrıyetten 12 bin TL'ye şuan yetkili satıcı da satılıyor 3 5 k fazla vermek istemiyorum

hocam açıkcası fps olarak çok fark oynamıyor ayrıyetten 12 bin TL'ye şuan yetkili satıcı da satılıyor 3 5 k fazla vermek istemiyorum
tabi kullanım alanına gore bir farklılık yaratmıyor olabilir. Ancak yarın obur gun satmak daha iyisini almak gibi bir planın oldugu zaman satmakta zorluk cekmemen için benim önerim

Zen4 veya zen5 daha iyi olmuyor,işlemciden işlemciye değişiyor işlemci özelliklerine göre
9700x alıyorum hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu arkadaşlar 2 haftadır gaming gecesine bakıyorum ne 7800x3d var ne de 9800x3d var hiç mi indirim yapmazlar bunlara :D

Zen4 veya zen5 daha iyi olmuyor,işlemciden işlemciye değişiyor işlemci özelliklerine göre
dayanamayıp 2 işlemci arasında bu islemciyi aldım hocam umarım pisman etmez :)

Ekler

• image.webp
    image.webp
    884.5 KB · Hit: 20
Ön bellek için 7800x3d derim eğer fps oynuyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,175
Üyeler
201,426