3k'yı Çok Aşmayacak Kablosuz Mouse Önerisi

mac4bre

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Genellikle pubg, valo, cs gibi oyunları oynuyorum ancak şu zamana kadar kaliteli mouse kullanmadım. 6 yıldır asus tuf gaming m3 kullanıyorum ve kablosuz mouse ile değiştirmek istiyorum. Son zamanlardaki atk wraith tarzı markalara çok hakim değilim. Aşırı uzun, aşırı kısa ve yüksek mouselar elime çok uymuyor. 2-3k bandını geçmeyecek tavsiyeniz var mıdır.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Genellikle pubg, valo, cs gibi oyunları oynuyorum ancak şu zamana kadar kaliteli mouse kullanmadım. 6 yıldır asus tuf gaming m3 kullanıyorum ve kablosuz mouse ile değiştirmek istiyorum. Son zamanlardaki atk wraith tarzı markalara çok hakim değilim. Aşırı uzun, aşırı kısa ve yüksek mouselar elime çok uymuyor. 2-3k bandını geçmeyecek tavsiyeniz var mıdır.
Hocam m3 sizin elinize tam oturuyorsa Atk Blazing Sky F1 V2 öneririm neredeyse aynı boydalar m3 le.

Teşekkür ederim 2 mouseu biraz daha araştıracağım.
Hocam m3 sizin elinize tam oturuyorsa Atk Blazing Sky F1 V2 öneririm neredeyse aynı boydalar m3 le.
Peki a9 plus ve blazing sky f1 v2 modelleri arasındaki 1klık farka değer mi ya da bu fiyat farkını vermeye gerek var mı

Teşekkür ederim 2 mouseu biraz daha araştıracağım.

Peki a9 plus ve blazing sky f1 v2 modelleri arasındaki 1klık farka değer mi ya da bu fiyat farkını vermeye gerek var mı
Blazing sky daha performanslı hocam. 8k hz veriyor mcu olarak daha iyi ve azda olsa biraz daha hafif. almışken iyisi olsun derseniz blazing sky ama 1k hz benim işimi görür fazlasına gerek yok derseniz a9 plus.

8khz kullanırsan pc azda olsa yAVAŞLIYO HE CPUDAN YŞİOY 8K HZ İCİN

Bütçe bi' 500 artabilirse VGN Dragonfly F2 Master Plus alın, değer.

Bütçe bi' 500 artabilirse VGN Dragonfly F2 Master Plus alın, değer.
EFORSUZ kodu ile buna bakabilirsiniz.

Baktığımda sensörleri ve fiyatları atk blazing sky f1 v2 benzer. Sizce neden atk yerine bu mouseu almalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,984
Üyeler
201,085
Son üye
Korayİstan

Geri