❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

Fazlasıyla doğru bir tespit. Çoğu kişi yurt dışındaki incelemeyi izleyip burada da birebir aynı ürün satılıyor sanıyor ama bölgesel SKU farkları olabiliyor. Klavye tarafında PBT yerine ABS gelmesi de bunlardan biri. Özellikle pahalı cihazlarda insanın dikkat etmesi gereken bir detay bence.
Genel olarak tüm ürünlerde böyle. Kalite standartı farkı maalesef. Bizim insanımıza beşinci sınıf insan muamelesi yapılıyor.

Klavye hakkında merak eden kişi asusun servisinin ne olduğunu öğrenip çıkacak başka konu açıp devam etsenize ordan
Valla çok şey öğrendim arkadaşlar sayesinde, biraz seviyeli bir tartışma olsa aslında tadından yenmez ama işte bazen olabiliyor böyle şeyler. Kimsenin cezalandırılmaması dileğiyle.

Genel olarak tüm ürünlerde böyle. Kalite standartı farkı maalesef. Bizim insanımıza beşinci sınıf insan muamelesi yapılıyor.
Diğer cihazlarda bu çok görülmese de çevre birimlerinde var evet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kola dökülmüş demedim, masaya kola dökülmüştü bende laptopu üstüne koydum ve akabinde olanları anlattım doğru tartalım işimize gelen yerleri çarpıtıp yazmayalım.
Bilgisayar işi yapıyorsun da ne yapıyorsun birader? bilgisayarın kendisi misin 0001010101 kodlarını Türkçeye çevirererk mi konuşuıyorsun? bende full-stack yazılımcıyım 7 yıldır sektördeyim bende şey mi diyim bende yazılımcıyım kanıtlarınızı atın yaptığım işi belirtiyorum ama yanlış anlamayın çerçevesine mi sığdırayım?
bilgisayar işi yapıyorsun da 1 yılı dolduran raporların otomatik silindiğini mi bilmiyorsun yapma biraderim o işi sen sallasana :D
Silemez 2 sene tutma zorunluluğu var. Bunu bilmeden arkadaslara sallıyorsun ya ne diyeyim.

Valla çok şey öğrendim arkadaşlar sayesinde, biraz seviyeli bir tartışma olsa aslında tadından yenmez ama işte bazen olabiliyor böyle şeyler. Kimsenin cezalandırılmaması dileğiyle.
Yani servis çok şans işi bence bir yerde iyi olan şey başka yerde kötü olabilir ama konusu burası değil klavye hakkında bilgi almak için geldim 5 sayfa konuşulan mesajlarda 2 tanesi klavye nasıl 1 tanesi de alınmaz gerisi servisle alaklı bu kadar uzatmaya gerek yok

Diğer cihazlarda bu çok görülmese de çevre birimlerinde var evet.

Silemez 2 sene tutma zorunluluğu var. Bunu bilmeden arkadaslara sallıyorsun ya ne diyeyim.
benimki neden silindi naptım nmap taraması açıp asus'un trafiğine girip network'undan mi sildim? lale misin birader sen neden laftan anlamıyorsun ben neden şuan o zaman tarattığımda çıkmıyor? telefon numaramı da yazsam servis kaydımı da yazsam çıkmıyor. Ayrıca o dediğin 2019 de bitti be yavrucuğum.

Yani servis çok şans işi bence bir yerde iyi olan şey başka yerde kötü olabilir ama konusu burası değil klavye hakkında bilgi almak için geldim 5 sayfa konuşulan mesajlarda 2 tanesi klavye nasıl 1 tanesi de alınmaz gerisi servisle alaklı bu kadar uzatmaya gerek yok
Klavye alınmaz zaten hic tartısmaya gerek yok. Servis olarak Türkiye de msi asus sapphire vs cogu markaya tek servis bakıyor o da servispoint. Rezalet bir firma. Hiçbir markanın diğerinden farkı yok serviste anlayacagın.

Servis şans işi diyenin garanti sistemi hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Bu oses çiğköftemi mi dostum A yerinde iyi B yerinde kötü olucak :D Garanti kapsamı ve çağrı merkezi desteği denen bir şey var.

B

5 sayfa konuşulması doğal mı bir de servis değil affedersin ama kim haklı çıkar tartışması okuyoruz
Klavye ihtiyacım olsaydı ben kesin alırdım. 3 Ay taksit ile çeker yoluma bakardım ama tabi renkler ve zevkler farklıdır.

Klavye alınmaz zaten hic tartısmaya gerek yok. Servis olarak tüekiyede msi asus sapphire vs cogu markaya tek servis bakıyor o da servispoint. Rezalet bir firma. Hiçbir markanın diğerinden farkı yok serviste anlayacagın.
Teşekkürler iptal ettim siparişi zaten başka bakarım cansın

Servis şans işi diyenin garanti sistemi hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Bu oses çiğköftemi mi dostum A yerinde iyi B yerinde kötü olucak :D Garanti kapsamı ve çağrı merkezi desteği denen bir şey var.
Tm knk

Klavye alınmaz zaten hic tartısmaya gerek yok. Servis olarak tüekiyede msi asus sapphire vs cogu markaya tek servis bakıyor o da servispoint. Rezalet bir firma. Hiçbir markanın diğerinden farkı yok serviste anlayacagın.
Asusa teknoser ile KVK kartal da bakıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,775
Üyeler
201,580
Son üye
nsrdmn
Geri