❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

lan 6500 e aldıktan sonra yapılır mı lan bu bana hem kasa hiç hayal ettiğim gibi değil tasarımı çok hoş o yandan sıkıntı yok ama fanların hepsi dışarı üflüyo geçici olarak 2 fanı ters çevirdim sonra fan alacam
Bende 6.5k dan alacaktim 7.5k oldu vazgectim sonra bugun bi baktim 4.7 e aldim

Bende 6.5k dan alacaktim 7.5k oldu vazgectim sonra bugun bi baktim 4.7 e aldim
kanka fan almak lazım net vakum olur yoksa kasada tğm tozları çeker ben 2 fanı ters çevirdim içeri üflesin diye geçici olarak öyle diyim yani

aktif kullanıyorum tavsiye ederim toz olayına çok takılmayın evet toz filtresi yok ama 10 cm yüksekte olduğu için masadaki tozları almıyor 3 ayda bir basit üfleyici cihazla ilk günki haline getiriyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fikir olsun düşünenlere şimdiden söylim evet biliyorum ekran kartı olmamış ama ona yetti bütçe beyaz denk gelmedi
WhatsApp Image 2026-08-10 at 22.25.56.webp

Son düzenleme:
kanka fan almak lazım net vakum olur yoksa kasada tğm tozları çeker ben 2 fanı ters çevirdim içeri üflesin diye geçici olarak öyle diyim yani
3 fan diye biliyorum 1 egzoz 2 iceri aliyordur. Gelince detayli bakacam ben de
EKLEME: kasayi yeni kurma firsatim oldu 3 fanda geldigi gibi olunca egzoz gorevi goruyor buda alttan ve ustten negatif basincla hava aliyor ama kesinlikle yetersiz kaliyor. Soyle soyliyim islemci yan kapak kapali 60 derece bosta oldu ama yan kapagi acinca hemen 43 e dustu. Bu fanlarin yonu degisebilir veya hava alacak sekilde ayarlanabilir kullanacak olan fikkat etsin buna.
EKLEME: garip sekilde termal throttling beklerken cam kapali 82 83 derece arasinda takildi cami cikarinca kisma olmadan 80 81 derece arasinda kaldi ilginc bi kasa gercekten. Isin ilginci suan bosta asiri degisim de yok garip. Sanirim birden yukseldi sicaklik ani guc aldi vs. Neyse duruma gore siz ekleme cikarma yaparsiniz

Son düzenleme:
lan 6500 e aldıktan sonra yapılır mı lan bu bana hem kasa hiç hayal ettiğim gibi değil tasarımı çok hoş o yandan sıkıntı yok ama fanların hepsi dışarı üflüyo geçici olarak 2 fanı ters çevirdim sonra fan alacam
Hepsiburada'da benzer yorum var. Sana mı ait yorum? 🙂

Şahane kasa. Keşke ATX olsaydı. mATX anakartlar genelde B/A serisi oluyor. Z ve X serilerindeki anakartların çoğu ATX...

Yani nasıl desem bilmiyorum ama kasa bir garip durmuyor mu sizce de. Kaba ama değil gibi nasıl söyleyeceğimi bilemedim.
m100r pano alırdım ben şahsen aktif olarak kullanan birisi resmini ekleyebilir mi ? :D

Yani nasıl desem bilmiyorum ama kasa bir garip durmuyor mu sizce de. Kaba ama değil gibi nasıl söyleyeceğimi bilemedim.
m100r pano alırdım ben şahsen aktif olarak kullanan birisi resmini ekleyebilir mi ? :D
Her şeyin alıcısı farklı ya. Bu da bana çok çirkin geliyor mesela, o 2 camı birleştirmek için arada kullanılan cam hele, bakamıyorum bile.

Fütüristik bir kasa. ATX olsa şu an çekerdim.

Her şeyin alıcısı farklı ya. Bu da bana çok çirkin geliyor mesela, o 2 camı birleştirmek için arada kullanılan cam hele, bakamıyorum bile.

Fütüristik bir kasa. ATX olsa şu an çekerdim.
130R PZ modeline baktınız mı hocam. Tek cam ve istediğniz gibi ATX. Ama 300tl daha pahalı ve birde beyaz.

130R PZ modeline baktınız mı hocam. Tek cam ve istediğniz gibi ATX. Ama 300tl daha pahalı ve birde beyaz.
Baktım baktım hocam, onda da benim kavisli cam birleşimi sevdam devreye giriyor. Kaliteli kasa ama işte bu tarz ufak farklar genelde seçimi etkiliyor.

Baktım baktım hocam, onda da benim kavisli cam birleşimi sevdam devreye giriyor. Kaliteli kasa ama işte bu tarz ufak farklar genelde seçimi etkiliyor.
Size kalmış hocam. Dediğniz gibi her ürün alıcısına güzel.

Iste zevkler ve renkler ben ahsap detayli, cam sekli duz olmayan kavisli vs tipi kasalari seviyorum. Dumduz cam ilgimi cekmiyor.

Geri