Ram ve Güç Kaynağı Seçimi

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
21
arkadaşlar biraz param var ve dıyorumki ramım tek slot ikinci elden kendime 16gb daha ram alıp 32 mı yapsam. bide yanına güç kaynağı alsam sizce nasıl olur veya masa ve güç kaynağı mı alsam en mantıklı hareket hangisi olur sizce kısıtlı para var bide size sormak istedim teşekkür ederim. ( iki seçenek arasında düşünuyorum sizce en mantıklı ikili hangisi )
sistem özelliklerim
1660 ti 6gb ekran kartı
Gigabyte H470M K Anakart
1x16gb 2666mhz ram
i5 10400f işlemci
GameX 450W PSU

Sistemini Yükseltmeyeceksen Psu sana bir şey sağlamayacak

Ram almalısın Gibi yorumladım ?

Sistemini Yükseltmeyeceksen Psu sana bir şey sağlamayacak

Ram almalısın Gibi yorumladım ?
sistemi yükseltmem büyük ihtimal zaten bu sıstem bana yetıyor önümüzdeki 20-3yıl daha götürürse beni bana yeter bile.bu sıstemde sizce 450w psu yeterlimi ve biraz sesli calısıyor psu ve marka olarak birazda kalitesiz oyuzden dedim sizce değişimmi GameX in psusu mevcut şuan . ama sistemi yükseltmem sadece ram alırım gibi geliyor eğer psu mantıklıysa olabilir ama boşa para vermek ıstemem yani lazımsa alırım diyeyim

Varsa bütçen al düzgün bir PSU kafan rahat etsin.

arkadaşlar biraz param var ve dıyorumki ramım tek slot ikinci elden kendime 16gb daha ram alıp 32 mı yapsam. bide yanına güç kaynağı alsam sizce nasıl olur veya masa ve güç kaynağı mı alsam en mantıklı hareket hangisi olur sizce kısıtlı para var bide size sormak istedim teşekkür ederim. ( iki seçenek arasında düşünuyorum sizce en mantıklı ikili hangisi )
sistem özelliklerim
1660 ti 6gb ekran kartı
Gigabyte H470M K Anakart
1x16gb 2666mhz ram
i5 10400f işlemci
GameX 450W PSU
sistemde yükseltilmesi gereken çok parça var hangisini diyeceğimi bilemedim

bencede öyle yapmayı dusunuyorum herkes bi öneride bulusun duruma göre bakacağım
Eğer ileride yükseltme düşünceniz varsa, iyi bir PSU'lu kasa da alabilirsiniz. Şimdiden kasa ve PSU'ya yatırım yapıp. İleride AM5 falan bir şey geçtiğinizde omurga da hazır olabilir.

sistemde yükseltilmesi gereken çok parça var hangisini diyeceğimi bilemedim
hocam şuan çok iyi bir sisteme ihtiyacım yok cünkü bu bana yetıyor tüm işimi goruyorum sadece ram mı yoksa psu mu alsam napsam bılemedım onu düşünuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ileride yükseltme düşünceniz varsa, iyi bir PSU'lu kasa da alabilirsiniz. Şimdiden kasa ve PSU'ya yatırım yapıp. İleride AM5 falan bir şey geçtiğinizde omurga da hazır olabilir.
yani şuanlık düşünmuyorum ve buyuk ihtimal yapmam yükseltme. 2 3 sene götürse benı bu sıstem sonra daha ıyısını alırım zaten sence napmalıyım

hocam şuan çok iyi bir sisteme ihtiyacım yok cünkü bu bana yetıyor tüm işimi goruyorum sadece ram mı yoksa psu mu alsam napsam bılemedım onu düşünuyorum
ram de düşük hocam 2660mhz az bir değer. DDR 4 için ram önemli biliyorsun. Ben olsam ikisi içinde biraz zorlardım bütceyi.

hocam ne bütçe ayırdınız ve neyi hedefliyorsunuz tam yazarsanız doğru birşeyler aktarmaya çalışırız.

hocam ne bütçe ayırdınız ve neyi hedefliyorsunuz tam yazarsanız doğru birşeyler aktarmaya çalışırız.
Tam olarak 5.5 -6 arası bütcem var ve genellikle rust fivem oynuyorum . Hedef olarak masam çok kücük bi masa alsam bide yanına 16gb ram alsam yeter gibime gelıyor veya 16gb ram ile psu düşünüyorum sizce en mantıklı ne olabilir tavsiye

Tam olarak 5.5 -6 arası bütcem var ve genellikle rust fivem oynuyorum . Hedef olarak masam çok kücük bi masa alsam bide yanına 16gb ram alsam yeter gibime gelıyor veya 16gb ram ile psu düşünüyorum sizce en mantıklı ne olabilir tavsiye
Rust ve Fivem oynuyorsan bellek kesinlikle alın.

Rust ve Fivem oynuyorsan bellek kesinlikle alın.
Bencede öyle düşünuyorum ikinci elde ddr4 ram, bide ben ilerde yükseltme düşünmuyorumda sence psu almama gerek varmı GameX ın 450w psusu var bende, yoksa masa mı alsam ikiside aynı fıyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,277
Üyeler
201,460
Son üye
KetranXie
Geri