Ryzen5 9600x - RX 9070 XT - 32gb 6000 Cl36 - B650m-K -> 58.000tl Alınır mı?

Ryaa

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
60000
Arkadaşlar birisyle görüştüm sistemini 1 sene önce hepsiburadada parça parça toplamış her şeyin kutusu faturası garantisi duruyormuş kendisi normalde macbook alıcakmış ki bendede macbook m4 air vardi fakat arkadaş yazmadan önce nakit olarak başka birisiyle anlaşmıştım o yüzden nakit olarak satıp sizden nakit olarak alabilirim dedigimde 58den yardımcı olacağını söyledi sizce sistem nasil gerekli testleri yapıp almalı mıyım test yapıcaksamda neler yapmalıyım?

Amd Ryzen 5 9600X

Asus Prıme B650M-K

Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36 Amd Expo Dual Kit

Arctıc Freezer 36 Argb Duo

Aero Cool D502A 4X12CM A-Rgb Fanlı

Gıgabyte Radeon Rx 9070 Xt Gamıng Oc 16GB Rgb

Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB

Rampage P850 850W 80+ Gold

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Fiyat iyi al

Genel olarak faceit pubg ara sırada hikayeli oyunlar oynuyorum arkadaş şehir dışındaymış İstanbula gelicem dedi 2 gün sonra getiririm istediğin gibi test yapabilirsin dedi kendisindende test istiyim mi isteyeceksemde neler istemeliyim?

Özellikle ekran kartı sıcaklıklarını iste Gigabyte çok ısınıyor 110 hotspotlar falan görüyorum sürekli Reddit' te hepsi de Gigabyte.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Özellikle ekran kartı sıcaklıklarını iste Gigabyte çok ısınıyor 110 hotspotlar falan görüyorum sürekli Reddit' te hepsi de Gigabyte.
10 dakikalık 2k furmak testi isteyip görseli iletiyim mi buraya

10 dakikalık 2k furmak testi isteyip görseli iletiyim mi buraya
İyi olur fan hızı, sıcaklıklar falan bakarız. Bir de Rampage PSU düşündürüyor ama şu an sağlam çalışıyorsa bi 5k bütçe ayırıp o da kaliteli birşeyle değiştirilebilir her zaman.

• Beğen
Arkadaşlar birisyle görüştüm sistemini 1 sene önce hepsiburadada parça parça toplamış her şeyin kutusu faturası garantisi duruyormuş kendisi normalde macbook alıcakmış ki bendede macbook m4 air vardi fakat arkadaş yazmadan önce nakit olarak başka birisiyle anlaşmıştım o yüzden nakit olarak satıp sizden nakit olarak alabilirim dedigimde 58den yardımcı olacağını söyledi sizce sistem nasil gerekli testleri yapıp almalı mıyım test yapıcaksamda neler yapmalıyım?

Amd Ryzen 5 9600X

Asus Prıme B650M-K

Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36 Amd Expo Dual Kit

Arctıc Freezer 36 Argb Duo

Aero Cool D502A 4X12CM A-Rgb Fanlı

Gıgabyte Radeon Rx 9070 Xt Gamıng Oc 16GB Rgb

Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB

Rampage P850 850W 80+ Gold
55 e fln iyi olur elinden geldiğişekilde düşürmeye çalış

• Beğen
Tüm verileri konuyla paylaşacağım birlikte karar verirsek çok iyi olur

Harici olarak neler istemeliyim peki neleri görsek iyi olur yine kendimde gelince test yapacağım fakat önden neler görelim
crystialdisnk info dan ssd ye bak furmark yap enaz 20 dk sonra cpu z yükle bak

55 e fln iyi olur elinden geldiğişekilde düşürmeye çalış
Fiyat konusunda 58 istemişti fakat yine yardımcı olabileceğini düşünüyorum bedelli askerliğe gideceğim çünkü para ayırdım onun için bütçe biraz kısıtlı

psu sıkıntı gerisi güzel gibi duruyor tabi gerekli testleri yapınız. fiyatı piyasasında bence

55 ee düşerse güzel olur hacım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,534
Üyeler
201,237
Son üye
burak7111

Geri