ilk pazarlık süsü o sen yaz 53 olurmu o da 57 dicek sen 54 oda son cidden dicek 56 dicek sendew son 55 dicen oda 500 tl daha inicek sende yol parası flşn dicek 55 e okeylicenizFiyat konusunda 58 istemişti fakat yine yardımcı olabileceğini düşünüyorum bedelli askerliğe gideceğim çünkü para ayırdım onun için bütçe biraz kısıtlı
yok knk bu 2. eli al her türlüBütçe maks 60 bu sistemin dışında şöyle hafif 2. El ve 0 karışık 9700x 9060xt cl 30 b850mk anakartlı sistem mi ayarlasam ne diyorsunuz kuponlarım var şuan amazondan anakart 4.500tlye geliyor
Pazarlık yapmaya çalıştım son olarak 57 olabilir dedi yine gayet güzel fiyat bence 32 ram ve 9070xt olması test olarakda crystaldiskinfo 2k 20dk furmark ve cpuz verilerini istedim akşam test yapıp iletecekilk pazarlık süsü o sen yaz 53 olurmu o da 57 dicek sen 54 oda son cidden dicek 56 dicek sendew son 55 dicen oda 500 tl daha inicek sende yol parası flşn dicek 55 e okeyliceniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok knk bu 2. eli al her türlü
sen benim dediğimi yap bak nasıl 55 e düşücekPazarlık yapmaya çalıştım son olarak 57 olabilir dedi yine gayet güzel fiyat bence 32 ram ve 9070xt olması test olarakda crystaldiskinfo 2k 20dk furmark ve cpuz verilerini istedim akşam test yapıp iletecek
Bence fiyat pazarlıgını testler geldikten sonra yapayım ssd durumu ekran kartı sıcaklıklarına göre fiyat kırabileceğim bir şey olur sanırım bakayım duruma göre testler iyiyse veriririm 57 sorun olmazsen benim dediğimi yap bak nasıl 55 e düşücek
7 8 aylık sahşbinnden deyim bende
zxtn 60 a kadarda iyi fiyat kasanın sen dene şansını kral böyle alıcı hiç görmedim dicemde forumda çok var
sen max 55 veririm ciddden dewdiğinde ayağına yapışıcak satıcı
sen yinede 56 ya %100 düşer testlerle 55 e düşürsün sen orda dğşürsen soranlar var 56 k ya fln 57k ya dicek sende inanıp kabul etcenBence fiyat pazarlıgını testler geldikten sonra yapayım ssd durumu ekran kartı sıcaklıklarına göre fiyat kırabileceğim bir şey olur sanırım bakayım duruma göre testler iyiyse veriririm 57 sorun olmaz
57’ye bedava bu sistem ama gidip elden al, taşıma esnasında da ekran kartını çıkarıp kendi kutusunda götür evine.Pazarlık yapmaya çalıştım son olarak 57 olabilir dedi yine gayet güzel fiyat bence 32 ram ve 9070xt olması test olarakda crystaldiskinfo 2k 20dk furmark ve cpuz verilerini istedim akşam test yapıp iletecek
gerek yok bunu bulmuşken bide tektek toplamaÖrneğin anakartı kasa psu ve ssdyi sıfır alıp geri kalan ürünler için sağlam pazarlıkla garantili ve iyi durumda olup 2. El olarak almak nasil olur?
tehlikeli hocam öyle ama adam sonradan evine gelmesinAdam direkt benim evime getiricek misafir edicem test edip öyle alacağım
O zaman o ekran kartını söküp öyle getirsin. Yolda bozuluyor ekran kartları. Bir de tavsiye olsun o PC’ye güzel bir Psu al. Sonra elindekini 1-2k’da okutursunAdam direkt benim evime getiricek misafir edicem test edip öyle alacağım
taksiyle gelicekse bişi olmaz hocam o kadarda bende taksi ile ghetirdim problem çıkmadıO zaman o ekran kartını söküp öyle getirsin. Yolda bozuluyor ekran kartları. Bir de tavsiye olsun o PC’ye güzel bir Psu al. Sonra elindekini 1-2k’da okutursun