Radeon RX 9070 XT Furmark Testim

ch160 plus kasada xfx swift 63 derece vram 78 derece kasada ekstra fan yok fanlar yüzde 40 45 rpm de

Çok iyi değerler oda sıcaklığı nasıl hocam
Yani değerini pek bilmiyorum ama serin sayılır hocam oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi değerler oda sıcaklığı nasıl hocam
Şimdi gördüm konu sizinmiş gpu sıcaklığı gayet iyi ama vram ile hotspot yüksek hocam bence müsaitseniz mutlaka bir gönderin garantiye çünkü ekran kartınız güzel bu sıcaklıklar çok geldi bana

Yani değerini pek bilmiyorum ama serin sayılır hocam oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gördüm konu sizinmiş gpu sıcaklığı gayet iyi ama vram ile hotspot yüksek hocam bence müsaitseniz mutlaka bir gönderin garantiye çünkü ekran kartınız güzel bu sıcaklıklar çok geldi bana
Cumartesi incehesapa gönderdim inceleyecekler bakalım hocam pek ümidim yok sorun yok diyip geri gelecek gibi ama bir şansımı denedim

Benim ki bu şekilde

Ekler

• IMG_4159.webp
    IMG_4159.webp
    349 KB · Hit: 20
Ürünü incehesaba geri gönderdim benim yaptığım testlerde 96 derece çıkan GPU HOTSPOT onların yaptığı testlerde 101 derece çıkmış ve talebim üzerine değişim yapacaklar, inşallah gelecek üründe yine aynı sorunu yaşamam

Ürünü incehesaba geri gönderdim benim yaptığım testlerde 96 derece çıkan GPU HOTSPOT onların yaptığı testlerde 101 derece çıkmış ve talebim üzerine değişim yapacaklar, inşallah gelecek üründe yine aynı sorunu yaşamam
sen 2 dk onlar 5-10 dk yapmıştır

sen 2 dk onlar 5-10 dk yapmıştır
Ben 1 dk onlar 1.30 dk yapmışlar bir fark yok aksine sıcaklık daha artmış ve değişim yapacaklarmış,
Yeni ürünle değişim yapıldığında gerekli testlerin yeni üründe de yapılmasını istedim bakalım

Oda sıcaklığı 33-34 dereceydi hocam
Sorun yok diyip gönderilerse fanı %70 e sabitlemeyi dene 3-4 derece düşürür benim de 33 derece odada 92-93 oluyordu vram fan devrini 69 a sabitledim max 88 oluyor. Çok ses duymuyorsan yap bunu ama benim modelde ses çok gelmiyor

Sorun yok diyip gönderilerse fanı %70 e sabitlemeyi dene 3-4 derece düşürür benim de 33 derece odada 92-93 oluyordu vram fan devrini 69 a sabitledim max 88 oluyor. Çok ses duymuyorsan yap bunu ama benim modelde ses çok gelmiyor
Hocam az önce incehesap ile görüştüm servis kayıtlarına fotoğraf eklemişler, benim ölçtüğüm 96 derece sıcaklık, onların ölçtüğü 101 derece sıcaklık, talebim üzerine değişim yapılacakmış, yeni gönderecekleri üründe de gerekli testlerin yapılıp fotoğraflandırılmasını talep ettim bakalım

Geri