İntel Arc B580 İçin Termal Macun Önerisi

Reaksiyon skoru
33
Bütçe
600
Amazondan 605 tl ye 8gr mx-7 almak mantıklımıdır yoksa başka seçenek sunabilirmisiniz?

daha kac senelik kart abi bu aralik 2024de cikmis 7/24 yukte calistirmiyorsan ne gerek var daha zamani gelmemis

daha kac senelik kart abi bu aralik 2024de cikmis 7/24 yukte calistirmiyorsan ne gerek var daha zamani gelmemis
85 90 derecelerde önceki sahibi içini açmış macundan olduğunu düşünüyorum
Ekstra olarak kart full fanda çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk sıcaklık iyise sen nyie değişion iyimisin
.

Vram sıcaklığı cok iyi durumda hem diğer kullanımlar içinde iatiyordum

VRAM için değil bu attığım. Termal macun bu. Isıya duyarlı. Bu tarz ürün incelemem var. Aynı ürün bu da.

85 90 derecelerde önceki sahibi içini açmış macundan olduğunu düşünüyorum
Ekstra olarak kart full fanda çalışıyor

.
öncekiş sahibi malmıiş termal macun niye değiştirm,i o ***** değiştirince dahada artmış bu nasıol mallık eski sahibinin kafasına sıçam

VRAM için değil bu attığım. Termal macun bu. Isıya duyarlı. Bu tarz ürün incelemem var. Aynı ürün bu da.

Thermalright işimi görür değilmi önceden hiç termal pad kullanmadım hep macunla yaptım önceki kartımda büyük gelirse nasıl koyuyoruz?

Termal ped bu faz değişimli değil

Faz değişimli ped öneririm

B580'ler aşırı ufak formatta çok çok az ısınan kartlar. Eski sahibinin içini tamir sebepli açmadığına emin misiniz?

Thermalright işimi görür değilmi önceden hiç termal pad kullanmadım hep macunla yaptım önceki kartımda büyük gelirse nasıl koyuyoruz?
Thermalright olan normal ped, çipe süreceksen ya faz değişimli ped kullanacaksın ya da mx7 gibi sağlam macunlardan kullanmanız önerilir

Geri