Gigachadprime
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Bütçe
- 600
Amazondan 605 tl ye 8gr mx-7 almak mantıklımıdır yoksa başka seçenek sunabilirmisiniz?
Vram sıcaklığı cok iyi durumda hem diğer kullanımlar içinde iatiyordum
Thermalright PAD 85x45x1.0mm ODYSSEY Termal Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermalright PAD 85x45x1.0mm ODYSSEY Termal Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ekran kartı için bunu öneririm.
knk sıcaklık iyise sen nyie değişion iyimisinVram sıcaklığı cok iyi durumda hem diğer kullanımlar içinde iatiyordum
85 90 derecelerde önceki sahibi içini açmış macundan olduğunu düşünüyorumdaha kac senelik kart abi bu aralik 2024de cikmis 7/24 yukte calistirmiyorsan ne gerek var daha zamani gelmemis
.knk sıcaklık iyise sen nyie değişion iyimisin
Vram sıcaklığı cok iyi durumda hem diğer kullanımlar içinde iatiyordum
öncekiş sahibi malmıiş termal macun niye değiştirm,i o ***** değiştirince dahada artmış bu nasıol mallık eski sahibinin kafasına sıçam85 90 derecelerde önceki sahibi içini açmış macundan olduğunu düşünüyorum
Ekstra olarak kart full fanda çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
www.n11.com
Thermalright işimi görür değilmi önceden hiç termal pad kullanmadım hep macunla yaptım önceki kartımda büyük gelirse nasıl koyuyoruz?VRAM için değil bu attığım. Termal macun bu. Isıya duyarlı. Bu tarz ürün incelemem var. Aynı ürün bu da.
Bu konuda RX 6900 XT Sapphire Toxic kartıma uygulamasını yapmıştım. Yaklaşık 8 ay bu şekilde kullandım ve değerler hala ilk sürdüğüm gibiydi. Bu kartımın fanlarının RGB'si çalışmıyor diye aynı kartın RGB çalışanını aldım. Aldığım zaman sıcaklık değerleri bu şekilde hotspot 95 dereceye ulaşarak throttle oluyordu. (Bu kartta hotspot sınırı 95, fanlı modeller gibi 110 değil)
![]()
Ürünü bu satıcıdan 40x80 olarak geçen sene ağustos ayında aldım. 2 kez ekran kartına 1 kez de işlemci için kullandım...
- AirLife
- Cevap: 39
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Termal ped bu faz değişimli değil
Thermalright PAD 85x45x1.0mm ODYSSEY Termal Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermalright PAD 85x45x1.0mm ODYSSEY Termal Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ekran kartı için bunu öneririm.
Thermalright olan normal ped, çipe süreceksen ya faz değişimli ped kullanacaksın ya da mx7 gibi sağlam macunlardan kullanmanız önerilirThermalright işimi görür değilmi önceden hiç termal pad kullanmadım hep macunla yaptım önceki kartımda büyük gelirse nasıl koyuyoruz?