Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

kodiaq, tiguan, tiguan allspace, tucson

bunlar dışında çok detaylı bakman gereken araba yok. cupra fln küçük araç bunun yanında ama yakışıklı. (sportage çaresiz kalmadıkça alma bence. diğerlerine göre güvenlik durumunda azcık daha zayıf)

Tucson veya Sportage alın ikisi de aynı araç aynı fabrikadan çıkıyor o bütçede daha iyisi yok

Elektrikli için imnkanım yok şarj için yaşadığım yerde ve uzun yol çok gidiyorum şarj etme işi beni soğutuyor
Çok uzun yola gidiyorsan tabi bir şey diyemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç yıldır aynı kasa olması soğutuyor baya , bizim çok hoşumuza gitmedimama benim çevrede de aynı muhabbet hep tucsona geliyor :D
Benim hayalim kırmızı kona.
1786479378886.webp

Maksimum 25. Milyon lira olacak şekilde SUV yada SUV tarzı araç alıcam sıfır yada ikinci el farketmez özellikli ve dolu bir araç istiyorum. Kış memleketinde yaşıyorum kışın çok soğuk oluyor. Elektrikli şuan pek düşünmüyorum. Bagaj boyutu ve donanımın zengin olması önemli. Tucson, sportage, torres, 3008, gibi araçlara bakıyorum şuan karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
aynı araca biniyorum şahsi arabam van da oturuyorum. Bana mısın demiyor yegenim, geniş bagaj sürüş modları, dış sesleri içeri almıyor sürerken başın ağrımıyor. bu fiyat bandına SUV BABASI.

Biz aynı ikilimde kaldık aralık ayında 2.250 ye cool paket sportage aldık en mantıklısı o geldi öneririm bir sorunuz olursa yardımcı olurum , hybridlere çok sıcak bakmadık zaten yanma haberlerini illa görmüşsünüzdür toyota hariç hiçbir firma yapamıyor , sportage cool şu an 2.600 olmuş biraz pahalı geldi vision paketin çok eksiği yok o değerlendirilebilir , tucsonun yeni kasası çıkacağından dolayı 4x4 dizel modeli 2.350 civarına veriliyor ona göz atabilirsiniz ama dizelinde de belli başlı sorunları var bilginiz olsun
Hocam güzel arabada çok boş dolu paketleri de pahalı.

kodiaq, tiguan, tiguan allspace, tucson

bunlar dışında çok detaylı bakman gereken araba yok. cupra fln küçük araç bunun yanında ama yakışıklı. (sportage çaresiz kalmadıkça alma bence. diğerlerine göre güvenlik durumunda azcık daha zayıf)
Yarma knk tucson yazıp sportage caresiz kalmadıkca bakma yazmıs.
Sportage tucsonun bir tık üstü ic mekan kalitesi olarak. Tr halkının plastik malzeme taparlılığından tucson piyasa yaptı :)

İkisi aynı kasayı kullanıyor sağlamlıkları birebir aynı. Arka yolcu emniyet kemeri boyun zedelenmesi tucson 1/4- sportage 3/4 geri kalan her şey aynı.

Çok uzun yola gidiyorsan tabi bir şey diyemiyorum.

Benim hayalim kırmızı kona.
Alıntıyı görüntüle
Bunların donanımı da çok iyi ben de makyajlı ioniq 6 yı aşırı sevdim
Hocam güzel arabada çok boş dolu paketleri de pahalı.
Elektrikli bagaj , koltuk soğutması hariç donanımı çok da zayıf değil ama dct hariç bir şikayeti yok o bile yeterli şahsen zaten bi tgdi bir de düz 1.5 tsi vw motoru hariç hybrid olmayan araba kalmadı

Sportage tucsonun bir tık üstü ic mekan kalitesi olarak. Tr halkının plastik malzeme taparlılığından tucson piyasa yaptı :)

İkisi aynı kasayı kullanıyor sağlamlıkları birebir aynı. Arka yolcu emniyet kemeri boyun zedelenmesi tucson 1/4- sportage 3/4 geri kalan her şey aynı.
Sportage banada daha premium geliyor tucsona göre ve daha yakışıklı duruyor bence

Ama gerçekten Sportage çok güzel.

Bunların donanımı da çok iyi ben de makyajlı ioniq 6 yı aşırı sevdim

Elektrikli bagaj , koltuk soğutması hariç donanımı çok da zayıf değil ama dct hariç bir şikayeti yok o bile yeterli şahsen zaten bi tgdi bir de düz 1.5 tsi vw motoru hariç hybrid olmayan araba kalmadı
İoniq 6 hayalimdi ama bayide denedim çok aşağıda geldi.
Galiba suvcuyum ben. Yüksek araç seviyorum.
Aşağıda kendimi güvenli hissetmiyorum.

Sportage mantıklı ama 7 ileri dct yerine tork konvertörlü tercih etsen daha iyi (Fiyatları bilmiyorum). Qasqai ve corolla cross,sportage ve tucsonun kalite bakımından epey gerisinde ama onlar daha sorunsuz diye biliyorum. Renonun yeni borealinede bakılabilir. 3008 yerine c5 aircross çok daha konforlu ve ferah

Sportage mantıklı ama 7 ileri dct yerine tork konvertörlü tercih etsen daha iyi (Fiyatları bilmiyorum). Qasqai ve corolla cross,sportage ve tucsonun kalite bakımından epey gerisinde ama onlar daha sorunsuz diye biliyorum. Renonun yeni borealinede bakılabilir. 3008 yerine c5 aircross çok daha konforlu ve ferah
Borealde aklımda sıfır alırsam onu düşünüyorum

ben zaten sportage mekanı daha dandik demedim ki. sadece güvenlik bakımından dedim. mekan kalitesi olarak sportage zaten daha iyi. euro ncap testlerinde sportage side direk çarpmasında daha çok yamuluyordu diye hatırlıyorum. bide geyik testinde kötüdü. yanlışsam düzeltin. ama dediğiniz gibi diğerlerinde aynı sayılırlar. (emniyet kemeri boyun zedelenmesi hakkında bilgim yok)

Geri