Yardım 1000 Mbps Geçtim Fakat 400 Mbpsden Fazla Alamadım

özöz

80+
Reaksiyon skoru
35
dün 1000mbps internete geçiş yaptık yaptığım testlerde gün içinde en fazla 400 genellkikle 300 mbpsden fazlasını göremedim wifi adaptörüm 900mbps kadar destekliyor başka cihazlardada denedim sonuç aynı bunun nedeni nedir çozumu varmıdır

Ekler

• hız teee.webp
    hız teee.webp
    9.1 KB · Hit: 37
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
ethernet kablosuyla denedin mi? denediysen yine aynı sonucu mu veriyo

• Muhteşem
  • Beğen
Wifi adaptörünün 900 destekliyor yazması bir anlam ifade etmiyor. Neredeyse hiç birisi vadettiği hızlara ulaşamıyor. Hele hele USB adaptörse görmeniz imkansız zaten. Pci-e wifi adaptör almanız lazım. TP link tx55e gibi cihazlar işinizi görür. 950 MBS görüyorum bu cihazla. Onun haricinde 2000 MBS destekleyen zyxel markalı USB adaptörüm 400 ü geçmiyordu.

dün 1000mbps internete geçiş yaptık yaptığım testlerde gün içinde en fazla 400 genellkikle 300 mbpsden fazlasını göremedim wifi adaptörüm 900mbps kadar destekliyor başka cihazlardada denedim sonuç aynı bunun nedeni nedir çozumu varmıdır
Cat7 al cat6 100 mhz de çalışıyor çok dalgalanma yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wifi adaptörü stabil bir şey değil anakartinda destek varsa pcie wi-fi al

Ama yerinde olsam en sağlıklı kablolu iletişim

Şimdi öncelikle diğer cihazlarınız da modemin yanında 5Ghz bağlantı da internetin vaat ettiği bağlantı hızına ulaşamıyorsanız sorunu ne ethernet kablosu ne de pci-e wifi adaptörü ile çöersin tek çözüm yolu arayıp sorunu bildirmek çözüme ulaşamazsam eğer sizi şikayet edeceğime dair bilgilendirmek. Şuanda kullandığın modem ISS tarafından verildiğini ve en azından WIFI6 olduğunu düşünüyorum. Benim ISS sağlayıcım Turknet ve herhangi bir cihazımla en düşük 850mbps dowloand alıyorum vaat ettiği 1000 olmasına rağmen bunu anlayışla karşılayabilirim ama 350 benim için imkansız nokta olurdu. Boşa masrafa girmeden önce ilk olarak ISS ile sorununu çöz. Yorumları okurken elim ayağım titredi resmen telefon ile bağlantınızı cat ile yapacaksınız herhalde böyle saçmalık mı olur.

900 e kadar deskliyor derken, 2.4 +5 ghz 867 mi?
Öyle ise wifi5 destekli ve usb 2.0 olabilir.
500 üstü hız için wifi6 veya 7 Ax3000 ve üstü usb 3.0 usb adaptör almanız lazım.
Pcı kart içinde aynısı geçerli.
Adaptör modelini yazmamışsınız.

Son düzenleme:
wifi alıcın wifi5 ise en fazla bu kadar alabiliyorsun bende de vardı wifi 5 aynen bu hızı alabiliyordum

900 e kadar deskliyor derken, 2.4 +5 ghz 867 mi?
Öyle ise wifi5 destekli ve usb 2.0 olabilir.
500 üstü hız için wifi6 veya 7 Ax3009 ve üstü usb 3.0 usb adaptör almanız lazım.
Pcı kart içinde aynısı geçerli.
Adaptör modelini yazmamışsınız.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...mbps-cift-bant-usb-30-yuksek-cek-1241350.html ürün bu

wifi alıcın wifi5 ise en fazla bu kadar alabiliyorsun bende de vardı wifi 5 aynen bu hızı alabiliyordum

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...mbps-cift-bant-usb-30-yuksek-cek-1241350.html ürün bu

Hocam adamlar wifi adaptör alma diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,207
Üyeler
201,142
Son üye
Myqx

Geri